- Konu Yazar
Hali hazırda XMAX 400 kullanıyorum, fakat şehir içinde hem kullanışsız, hem yakıtı çok ve hepsinden önemliside motorumu şehir içinde kullanıp yazık ettiğimi düşünüyorum ve bu nedenle XMAX 400 ün yanına uygun fiyata çinli olmayan bir motosiklet almak istiyorum şehir içinde kullanmak için. Tabi uygun fiyat deyincede bu 2 motor 3250 tl lik sıfır km fiyatlarıyla en çok ilgimi çeken modeller. Aslında yine küçük bir scooter istiyorum ama ucuz Hintli scooter lar bile 3650 tl den başlıyor. En ucuz Hintli Tvs Scooty Pep Plus 3650 tl ve Tvs Jupiter 3980 tl. Aslında kendini Honda Activa olarak kanıtlamış Hero Pleasure almak istiyorum ama onunda sıfırını en uygun 4500 tl den aşşağı bulamadım.
Neyse dönelim konumuza; Büyük lastik avantajları ve yakıt ekonomileri nedeniyle bu iki model olan Bajaj Boxer ve TVS Neo X3İ arasında kararsız kaldım. Benim için önemli olan yakıt tasarrufu ve tabi ki dayanıklılık. TVS nin artıları önde disk fren, koltıuk altı ufakta olsa bir bagaj ve çakmaklık şarj ünütesi. Boxerda kendini kanıtlamış ve güçlü bir motor. Siz olsanız 3250 tl bütçe ile şehir içinde kullanmak için hangisini tercih ederdiniz:silent:
Neyse dönelim konumuza; Büyük lastik avantajları ve yakıt ekonomileri nedeniyle bu iki model olan Bajaj Boxer ve TVS Neo X3İ arasında kararsız kaldım. Benim için önemli olan yakıt tasarrufu ve tabi ki dayanıklılık. TVS nin artıları önde disk fren, koltıuk altı ufakta olsa bir bagaj ve çakmaklık şarj ünütesi. Boxerda kendini kanıtlamış ve güçlü bir motor. Siz olsanız 3250 tl bütçe ile şehir içinde kullanmak için hangisini tercih ederdiniz:silent:
Son düzenleme: