Keşke biraz daha büyük olsa , tam binilcek motor 
13.000 km yi devirdik benim ufak dev ile
Artık stabil, dökülen yada gevşeyen bişey olmuyor. ( dedim ve kill switch sizlere ömür )
Lastikleri değiştirdim. Sakın anlaş lastik takmayın bu aleteorjinal lastikleri bence daha iyidi. Keşke sava takaydım %&#?!^
Hala çekiciliğini koruyor. Rengini, fiyatını soranlar oluyor.
Sanırım ben bunu satmayacağımviraj yaparken acayip zevk alıyorum bu veletten...
Burayı da günlük gibi kullanmaya başladım
Bir tanıdıgın vardı , iyi bakmasına rağmen bir süre sonra vidaları felan düşmüş , arada bir vidaları felan kontrol etmek gerekebilir![]()
yokmu bu aleti başka kullanan kimse ya birde artçıyla beraber kullandınızmı hiç kullandıysanız performansı nasıl
15K yı geçmişim farkında değilimmotoran'a mail atıyorum adamlar iplemiyor. Ne güzel motor toplamışsınız diyoruz ses yok
![]()
insan bi sponsor olur bişey yapar. Bedavadan reklam yapıyoruz şurda
kışlık eldivenleri giyince titreşimin "T" si kalmadı çok tuhaf oldu. Titremeyince gitmiyor sanıyorum. Motor dediğin titrer arkadaşş![]()
aynn ilk motor olcak aslinda ogrenmek icin kucuk olmasi daha iyi olmaz mi? Ayrica fiyati pazarlikla indiririm biraz daha herkes ybr cbf al dio ama 4e 30000kmden asagi yok. Ise gidip gelmek icin kullancam bide yakin mesafelerde sehir ici. Siz hala kullaniyo musunuz?180 boy için çok ufak kalır benceyani öğrenmek için alabilirsin ama ben olsam 4200 vermem bu motora
cbf yada ybr al onla başla derim![]()