Artık benim için crf bitmiştir. Yağ kacırıyor ģösterge bozuluyor.
Göstergede ne problem var? Servise gösterdiniz mi?
Artık benim için crf bitmiştir. Yağ kacırıyor ģösterge bozuluyor.
Göstergede ne problem var? Servise gösterdiniz mi?

Arkadaşlar.. Arazide motoru yan yatırdım.. Gidon taşlı bi bölüme sert vurdu.. Ve Gidon ayarı bozuldu.. Yani.. Gidonu düz tutunca 3-5 derecelik açı ile lastik sağa bakıyo.. Maşa da falan bişi yok.. (Bence) çünkü yalpalama.. Dengesizlik vs yok.. Dümdüz gidebiliyorum.. Ama gidon dediğim gibi hafif açılı bakıyo.. Bisiklette düzeltmeyi biliyorum.. Bacak arasına alıp hallediyordumama.. Crf de hangi vidaları gevşetip düzelticem.. Uzman arkadaşlardan bi yardım lütfen.. Mümkün ise resim ile anlatırsanız çok sevinirim..
Dostum.. gidon da bi sorun yok diye düşünüyorum.. konuyu biraz daha açayım.. gidonun üstünden ön tekeri görecek şekilde baktığımda, ön çamurluğun sivri ucu, tekerin tam ortasında olması gerekirken 3-5 derece sağa kaymış durumda..
benzer durumu daha önce yaşadığımda.. çok bariz bir kayma olmuştu.. maşa yamuldu diye düşünürken servise götürdüm.. eleman baktı dolaştı.. maşanda sorun yok.. ben şimdi tekrar ayarlarım dedi.. yaptı.. ve ilk günkü gibi oldu.. ama hangi vidaları gevşetip düzeltti ona bakmamıştım.. bence aynı durumu yaşıyorum.. ama tabi dediğim gibi geçen sefer ki durumun aynısı gibi geldi bana..
ikinci el almak istesek 20000-30000km'deki CRF'lere bakalım mı?
Şimdi CRF, CBR250 gibi apaçi kardeşliğinin gözdesi olan bir motor değil, o yüzden herhalde canı alınmamıştır. Bir de japon motorları da yağı suyu düzenli değişiyorsa çok daha yüksek kilometrelere ulaşabiliyor ama yine de insan tereddüte düşüyor.
Bir de 2.el CRF ne kadar eder? Sorunsuz bir 2013, 2014, 2015?
Ben bu açıdan düşünmemiştim, haklısın çok sağol
Zaten buralarda anca Mondial almak kolay geriye kalan neredeyse bütün markalar sorun. Bir motor beğeniyorsun tee Tekirdağ'da Kırklareli'nde veya Hatay'da![]()
CRF 250 sıfır aldım sabit gazda tutarken gaz kesme ve yığılma sonra yeniden kafayı kaldırma problemi var, kısacası yolda sabit gazda giderken gideyim gitmeyeyim gibi tutukluğa benzer şeyler yapıyor . Aynı sorunu yaşayan varmı ?
Herkese Merhaba,
Bugün itibari ile uzun düşünmelerden sonra gazagelip Crf 250 L için kapora verdim ,pazartesi de kalanı verip almış olacağım ama son bir sorum olacak sizlere fazla binemediğim için KAwasaki Versys 650 2015 mi satıpbuna geçiyorum , doğru yolda mıyım sizce ?
Büyük motor kullanan varsa yorumlarını rica ederim.