Merhaba
Niye öyle rahatsız sürmüş anlayamadım.. arkada eşya mi var ki) cok rahatsiz ve kontrolü kaybettiren bir oturuş kesinlikle
........Bol yanlışı olan bir sürüş........
Ben motoru ilk yuklendigimde sele üzerine eşyayı biraz abartmış ve bu sürücü gibi gidona yapismis halde bir oturus elde etmistimMerhaba..Artci geriye yaslanınca gidon çok oynuyor yolda virajlıydı diye...Otobanda video çekmediği zaman arkaya yaslanır..
Bol yanlışı olan bir sürüş. Allah yolunuzu açık etsin.
.........motoru ilk yuklendigimde sele üzerine eşyayı biraz abartmış.......
Aynen öyle. Bende 42 kiloydum o zamanlar. Ilk festival olunca kalmalı abartmisim esya işini.birkaç parça eşya değilde artci 100 sürücü 50 kg olunca gercekten sıkıntı tersi olsa sorun yok..birde içi dolu tap çeyse yakın oturunca onu yükselen motor acemi sürücüyü daha çok tedirgin eder.
çok güzel bir gezi olmuş.. artçınızla köprü üzerinde mi tanışmıştınız öyle bişey hatırlıyorum sanki
pericim çok guzel ve keyifli bir yolculuk olmuş.. Allah daha mutlu güzel günlerinizi nasip etsin,
Çok talısınız ::140::::140::
Ağır artçı soz meclisten dısarı wallaaaaa zordur heee![]()
Bravo halimden anlayan biri çıktı sonunda art cim 1.90 boyuyla kilo yu da tahmin edersinizbiraz geride oturunca gidon saga sola kafa atıyordu malum birde elinde slfi cubuguyla video çekiyor :santa:
Ani fren durumunda artçının sürücüye yapışması ihtimali ve kontrolün kaybolup kazaya sebep vermesi,ayna kontrolünün 2 kat daha zor olması, ekipmanların tam olup sonradan sürücünün şortla olduğunu fark etmek vs en güvenli sürüş sayılmaz. Ancak insanları taşlayacak değiliz tabiki güzel bir hava, güzel bir gezi-hatıra. Scooterlardaki saçma ağırlık dağılımı insanı zorluyor gerçekten pcx imi o yüzden satmıştım. Vitesli candır.
bide selfie cubugu arkada kıpır kıpır heheu eline vurcan deettt duzgun dur hehehu