Tekerlekler üzerindeki Özgürlük gibisi yok

Abla gidona yapışmış, artci sürücü koltuğunda oturuyor, artçı selesi boş.

Merhaba

Niye öyle rahatsız sürmüş anlayamadım.. arkada eşya mi var ki :)) cok rahatsiz ve kontrolü kaybettiren bir oturuş kesinlikle

Motosikleti
Tataliko
Merhaba

Niye öyle rahatsız sürmüş anlayamadım.. arkada eşya mi var ki :)) cok rahatsiz ve kontrolü kaybettiren bir oturuş kesinlikle

Merhaba:)..Artci geriye yaslanınca gidon çok oynuyor yolda virajlıydı diye...Otobanda video çekmediği zaman arkaya yaslanır..

........Bol yanlışı olan bir sürüş........

evet kesinlikle haklısınız acilen bu hatalarından dolayı motosiklet sürmeyi bırakmalı :)

saymadim ama 4-5 defa kırmızı ışık ihlali yaptı,bir çok kez hatalı sollamaya çıktı,ha birde hız sınırı o yolda 70 filan olabilir kadın trafik canavarı mübarek 170 den aşağı düşmedi...

Merhaba:)..Artci geriye yaslanınca gidon çok oynuyor yolda virajlıydı diye...Otobanda video çekmediği zaman arkaya yaslanır..
Ben motoru ilk yuklendigimde sele üzerine eşyayı biraz abartmış ve bu sürücü gibi gidona yapismis halde bir oturus elde etmistim :p deneyeyim nasıl oluyor derken yola çıkmadan bir metre bile dayanamadım Tekrar duzenledim hemen .

Kollar , ayaklar doğru pozisyonda olmuyor. Ayna kontrolleri sikintilasiyor .

.........motoru ilk yuklendigimde sele üzerine eşyayı biraz abartmış.......

birkaç parça eşya değilde artci 100 sürücü 50 kg olunca gercekten sıkıntı tersi olsa sorun yok..birde içi dolu tap çeyse yakın oturunca onu yükselen motor acemi sürücüyü daha çok tedirgin eder.

DKN

çok güzel bir gezi olmuş.. artçınızla köprü üzerinde mi tanışmıştınız öyle bişey hatırlıyorum sanki

birkaç parça eşya değilde artci 100 sürücü 50 kg olunca gercekten sıkıntı tersi olsa sorun yok..birde içi dolu tap çeyse yakın oturunca onu yükselen motor acemi sürücüyü daha çok tedirgin eder.
Aynen öyle. Bende 42 kiloydum o zamanlar. Ilk festival olunca kalmalı abartmisim esya işini.

Motosikleti
Tataliko
çok güzel bir gezi olmuş.. artçınızla köprü üzerinde mi tanışmıştınız öyle bişey hatırlıyorum sanki

Hmmm :) hafızanıź çok iyi :cat: köprüde bir önceki duraktaydi sanırım motoru kullanmak zorunda kalmıştım :bounce:

pericim çok guzel ve keyifli bir yolculuk olmuş.. Allah daha mutlu güzel günlerinizi nasip etsin,
Çok talısınız ::140::::140::

Ağır artçı soz meclisten dısarı wallaaaaa zordur heee :)

Motosikleti
Tataliko
pericim çok guzel ve keyifli bir yolculuk olmuş.. Allah daha mutlu güzel günlerinizi nasip etsin,
Çok talısınız ::140::::140::

Ağır artçı soz meclisten dısarı wallaaaaa zordur heee :)

Bravo halimden anlayan biri çıktı sonunda art cim 1.90 boyuyla kilo yu da tahmin edersiniz:) biraz geride oturunca gidon saga sola kafa atıyordu malum birde elinde slfi cubuguyla video çekiyor :santa:

Ani fren durumunda artçının sürücüye yapışması ihtimali ve kontrolün kaybolup kazaya sebep vermesi,ayna kontrolünün 2 kat daha zor olması, ekipmanların tam olup sonradan sürücünün şortla olduğunu fark etmek vs en güvenli sürüş sayılmaz. Ancak insanları taşlayacak değiliz tabiki güzel bir hava, güzel bir gezi-hatıra. Scooterlardaki saçma ağırlık dağılımı insanı zorluyor gerçekten pcx imi o yüzden satmıştım. Vitesli candır.

Bravo halimden anlayan biri çıktı sonunda art cim 1.90 boyuyla kilo yu da tahmin edersiniz:) biraz geride oturunca gidon saga sola kafa atıyordu malum birde elinde slfi cubuguyla video çekiyor :santa:

bide selfie cubugu arkada kıpır kıpır heheu eline vurcan deettt duzgun dur hehehu

Motosikleti
Tataliko
Ani fren durumunda artçının sürücüye yapışması ihtimali ve kontrolün kaybolup kazaya sebep vermesi,ayna kontrolünün 2 kat daha zor olması, ekipmanların tam olup sonradan sürücünün şortla olduğunu fark etmek vs en güvenli sürüş sayılmaz. Ancak insanları taşlayacak değiliz tabiki güzel bir hava, güzel bir gezi-hatıra. Scooterlardaki saçma ağırlık dağılımı insanı zorluyor gerçekten pcx imi o yüzden satmıştım. Vitesli candır.

Çok haklısınız sıcaktan bunalınca kendimizi nasıl bir tehlikeye attigimizi farkında olmuyoruz sanırım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Arada dirsek attığım zamanlar olmuyor değil yani :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

bide selfie cubugu arkada kıpır kıpır heheu eline vurcan deettt duzgun dur hehehu

Arada dirsek attığım zamanlar olmuyor değil yani :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar