- Konu Yazar
- #1
Arkadaşlar iki teker hayata bu hafta itibariyle yeni PCX ile geçiş yapmaya hazırlanıyorum. Motorumu hafta içi teslim alacağım ve bundan önce acilen 1000 TL civarı bir kask bakıyorum. Sizce aşağıdakilerden hangisi tercih edilmeli?
Bu fiyat aralığında başka önerilere de açığım. Tercihim 1000 Tl ama MAKS 1500 eğer gerçekten iyiyse olabilir.
Teşekkürler,
- AGV K5 Bu kask şu an favorim ama buğu sorunu olup olmadığı konusunda kullananlardan yorum alabilir miyim? Çünkü camının kendinden buğu tutmadığı söyleniyor ama internette bir kişi buğu sorunu olduğunu yazmış ama spreyle çözmüş. Sizce sıkıntı yaşar mıyım?
- Premier Dragon Bu kaskı bana Honda bayii önerdi. Türkiye'de yeni ama Avrupa'da çok tutulan bir markaymış. Sharp testinde de 4 yıldız almış. 1000 lira civarında alınabilecek tek karbon kask sanırım. Ama kullanıcısı olmadığı için alıp almamakta kararsızım.
- NEXX XR2 Carbon Bu kaskın benim fiyat aralığımın dışında olduğunu biliyorum (internette 1500 TL'ye gördüm). Ama şimdi ben XMAX alırım deyip, çok büyük ve zor geldiği için PCX alınca kask bütçemi artırabilirim diye düşünüyorum. Bu nedenle bu kask için de fikirlerinizi alabilir miyim? Sharp testinde XR2 yok. XR1R carbon var ve 3 yıldız! Sizce XR2 alınır mı?
Bu fiyat aralığında başka önerilere de açığım. Tercihim 1000 Tl ama MAKS 1500 eğer gerçekten iyiyse olabilir.
Teşekkürler,