Dostum belli ss seviyorsum benim gibi .Sana onerecegim ikinci el cbr 125 ekipmanini al ama!
Ben olsam Hyosung gt 250 R alip kronik sorunlarini cozup devam ederdim hem uzun vadede sikmaz seni sen bilirsin ama
Yzf r125 al kardeşim, 2013 modelleri 8 bin tl civarında oluyor ve güzel de motordur
Bajaj Pulsar rs200 alabilirsin o paralara tavsiye ederim
Abi RS mi NS mi hangisi daha mantıklı ..
Arkadaşlar Başlangıç Motoru olarak Megelli250R almayı düşünüyorum fakat her yerde arıyorum soruyorum bir benmiyim bilmeyen yok bulamıyorum kaldı ki bu olmadı diyelim Marantha Thunder250R düşünüyorum tavsiyleriniz nedir yada düşüncelerinizi alailir miyim .. tşkler
megelli hiç alma kardeş bence Motor berbat Altın elbiseli adam incelemesi yapmıştı izle öyle karar ver motor deli gibi titriyo https://www.youtube.com/watch?v=4cBdM0AcVKY
Hero sponsoru deyilki para alsın normalde incelemicekti ısrar olunca inceledi ve motora bende bindim hakket adam hakli boyle rezalet motor yokTakma kafana bu kadar altın elbiselinin yorumlarını gereken parayı alamamıştır ondan kötüdür megelli, mesela şu an dünyanın en iyi motor üreticisi hero :rendeer:
Sen motor alamazsın net söyliyeyim, boşa megelli 250r da yazma motor'u kısmına![]()
bizim sokakta var bi tane ,tahminim sıfır yada birdir, iki yıldır hiç yürüdüğünü görmedim çünkü öle duruyo sokakta çalanı bile yok düşün..