Dostum Benelli Çok köklü ve eski bir İtalyan markası. Ancak 2000 lerin başında yaşadığı malı bunalımlar sebebi ile Çinli Qianjiang firması
tarafından alınıyor. Ama bu demek değil ki Benelli adı altında çin malı motorlarımız var. Benelli Qianjiang ile Know-how usulü çalışıyor. Yani tasarımlar mühendislik bilgileri. Motorun yapımı ile ilgili her proje İtalya dan geliyor. Sonra Çin de ki bu fabrikanın üretim bandından çıkıyor.
Bunlar TNT25, TNT250 ve TNT600 için geçerli. Büyük CC 3 silindir makineleri yine İtalya da yapıyor ( geçmişte 6 silindirli makineleri de var ).
Ben TNT 25 sahibiyim. 6200 km deyim. Daha önce Honda CB 125 - CBR 250 R - YBR 125 - R25 sürdüm. Malzeme kalitesi Japon değil ama.
Hintli den de yukarıda bunu söyleyebilirim. TNT 250 de sesine hastayım bence bir düşün ama. Yeni CBR 250 RR da geliyor. Alternatifler çoğaldı.
Fiyatı uygun olursa eğer TRK 502 ayrı bir sınıf macera mootosikleti ama birçok marka ve modelin önüne geçer tabi uygun olur ise bugün baktığın zaman birçok markanın belli başlı modelleri hariç ucuz maliyet adına çinde çıkıyor. Dediğin gibi kimse benelli çin malı diyemez bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
Fiyatı uygun olursa eğer TRK 502 ayrı bir sınıf macera mootosikleti ama birçok marka ve modelin önüne geçer tabi uygun olur ise bugün baktığın zaman birçok markanın belli başlı modelleri hariç ucuz maliyet adına çinde çıkıyor. Dediğin gibi kimse benelli çin malı diyemez bence
Leoncino'yu daha fazla merak ediyorum bn o biraz daha uygun olacaktır bence