R25, Ninja 300, RC390, CBR500R Sizce Hangisi?

Abs iyi bi olay ama çok da ihtiyacın olmuyor

Kask ve eldiven de öyle zaten işe yararlarsa bir kere işe yarıyorlar. :cherry: :cherry: onları takmadan kullanan binlerce kişi var sokakta :p

Motorun grenajı falan her şeyi orjinal gelip bak gör dedi ekspertize sokmayı söyledim tabi yaptırabilirsin dedi konuşması güven verdi ama ekspere verecek para yok bende açıkçası 150 200 veremem şimdi boş yere.

Tanımdığın bir insandan motor alıyorsan o kaçtığın 200 tl ilerde seni bin pişman etmesin. Belki satanın bile farkında olmadıgı bir sorun vardır kim bilir. Zaten motorun 3. sahibi olucaksın. Senide anlıyorum motor aramaktan bıkmışsın ama bu işi şansa bırakma.

Son düzenleme:
Arkadaslar 250 300 cc lik makinayla 500 cc yi nasil karsilastiriyorsunuz anlamiyorum 3 unude kullan gazla anlarsin farki. Tork diye birsey var. Biriyle 8000 devirde giderken biriyle 6000 devirde gidersin bu bir konfor ve keyiftir kullanirsan bu motorlari anlarsin

Kardeş burda herkez farklı birşeyler söyler herkezin zevki,kullanim amacı farklı. Millet r25e gidiyor diyor ama o gidene kadar ben uçmuş oluyorum😉 bu arada ciddiyim r25 8-9bin devirden sonra anca anca gidiyor işte.Şahsen beni 250 Sl le 130a kadar gecemiyor. Ben olsam ninja 300 ü tercih ederdim.

Abs'li motor alanlara hayat garantisi mi veriliyor :d önceden ben de olmazsa olmaz bişey olarak görüyodum da öyle de değilmiş

Arkadaşlar herkesin yorumlarından dolayı teşekkür ederim, yarın motoru satın almaya gidiyorum. Motoru çok bambaşka birinden alıyorum ve bunu size açıkalyacam yarın, nazar gelmesin diye hiç bir şeyden bahsetmek istemiyorum şu anda :)

Yarın allah kısmet ederse her şey açıklayacam ve çok şanslıyım bunu söyleyebilirim.

Arkadaşlar herkesin yorumlarından dolayı teşekkür ederim, yarın motoru satın almaya gidiyorum. Motoru çok bambaşka birinden alıyorum ve bunu size açıkalyacam yarın, nazar gelmesin diye hiç bir şeyden bahsetmek istemiyorum şu anda :)

Yarın allah kısmet ederse her şey açıklayacam ve çok şanslıyım bunu söyleyebilirim.

Hangi motoru aldınız çok merak ettim :)

Bir türlü bizi şoke edemedin yaaaa :queen:
Noterde sorun çıktı sanırım :pr:

Arkadaş yeni konu açmış buraya haber vermeyi unutmuş heyecandan olsa gerek :thumleft:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/168366-yeni-motorumu-aldim-fotografli-ktm-rc-390-abs.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar