Bunu paylastiginiz iyi oldu. MT-07 ve ER6-N varken CB500F'e o kadar verilir mi diyordum ama hizlanma anlaminda ER6-N ayarinda (hatta daha iyi) oldugunu ogrenmek iyi oldu.
Abs iyi bi olay ama çok da ihtiyacın olmuyor
Motorun grenajı falan her şeyi orjinal gelip bak gör dedi ekspertize sokmayı söyledim tabi yaptırabilirsin dedi konuşması güven verdi ama ekspere verecek para yok bende açıkçası 150 200 veremem şimdi boş yere.
Abs iyi bi olay ama çok da ihtiyacın olmuyor
şu an ne motorunuz var göremedim ama Honda kalitesini yabana atmayın 250r için abs çok çok şart değil bence. r25 - ninja için yorum yapamam.
ABS işe yaramıyor olayına ben açıkcası nasıl diyorsunuz bunu ya diye bakıyorum...
O tekerin kilitlememesi absnin frenlemeyi dengelemesi.. hayat kurtarır net...
cbr 500r 2016 26 bin lira
r25 16 bin lira
cbr500r her konuda üstün bir motordur fakat 10 bin liralık bi fark göremiyorum.
Abs'li motor alanlara hayat garantisi mi veriliyor :d önceden ben de olmazsa olmaz bişey olarak görüyodum da öyle de değilmiş
Arkadaşlar herkesin yorumlarından dolayı teşekkür ederim, yarın motoru satın almaya gidiyorum. Motoru çok bambaşka birinden alıyorum ve bunu size açıkalyacam yarın, nazar gelmesin diye hiç bir şeyden bahsetmek istemiyorum şu anda
Yarın allah kısmet ederse her şey açıklayacam ve çok şanslıyım bunu söyleyebilirim.