Sayın BBR abi ne zamandır size bir mesaj yazacaktım kısmet buraya imiş...
Ben yıllarca iki zamanlı rus kullandım söküp takar piston sekman debriyaj değiştiririm..(rus motorları!!!!!)
iki zamanlı motorlar yapı itibarı ile basit ucuz ve kolay rektefiye edilen kısa ömürlü motorlardır..sesleri iğrençtir torkları yüksek devirde iyi düşük devirde çok azdır.. iki kişi yokuşta ya kalkamaz yada zor kalkar bu motorlarla..
Dikkat ettiyseniz bu motorlar diyorum çünkü bahsttiğimiz rus teknolojisi romanya malı adi motor...
Söz konusu olan aprilla gilera yamaha falan olsa bunları yazsam yazdıklarınızda haklısınız ama neyi ne kadar biliyorsunuzda atıp tutuyorsunuz gibi ifadeleri size açıkçası yakıştıramadım..ben kullandım bu motorun bi adı vardı hatırlayamadım diyorum daha ne diyim..
bu motoru arkadaş alsın iki zamanlı sesini ve hızını iddia ettiğiniz gibi beğensin sandığınız gibi aprilla ile bir alakası varmı görsün eğer ben haksızsam ve atıp tutuyorsam ne bi daha motora binerim nede buralara bi daha uğrarım..
aprillia 125cc 35 hp 180km= rus 350 cc 22 hp 120km ...iyidir diyorsunuz
sizce 150cc rus iki zamanlı çok iyidir öylemi

...80 km hıza çıktığınızda titreşimden ne km saatini görürsünüz tabii çalışıyorsa, nede aynayı
Herkese kazasız günler dileğiyle saygılar
ahaaa şimdi hatırladım bu motorun adı voskod tu galiba