- Konu Yazar
Bir motosikletle uzun yol deneyimim ilk defa olacak hem tecrübemin artması için gidiyorum hem bir tatil için ama asıl sebep annemi görmek için gidiyorum izmirden balıkesir akçaya gideceğim 220km gidiş 1 gün sonrasında 220km dönüş olacak
Motorum ne olursa olsun ekipmanlarımı takıyorum ve takacağım milletin laflarına gelmek istemiyorum böyle motora kaskmı takılır bilmem ne ceketmi giyilir sanki super sport sürüyor gibi saçma sapan laflar..
--Yanıma alacağım malzemeler
1 litre yedek benzin her zaman taşırım (benzin göstergem yok)
WD-40
Zincir Yağı
2 adet yedek şamrel
Kask filesi eşyalar için
Tornavida pense vs
Lastik tamir spreyi
Anahtar seti motora uygun şekilde
Ayaktan basma hava pompası ufak
PowerBank telefon şarjım için
Cumartesi sabaha doğru 4 gibi İzmir'den yola çıkacağım servisimle konuştum motoru sıkmadan tapa gaz yapmadan 5. vites 5bin devirde sabitleyerek uzun süre hareket halinde olabilirmişim ama yolda molada vereceğim gezilecek yer gördüğüm zamanda gezeceğim şeytan sofrası'na uğramayı planlıyorum, Bana söyleyecek olduğunuz önerileriniz varmı
Gelişmeleri gün geçtikçe buradan paylaşacağım

Motorum ne olursa olsun ekipmanlarımı takıyorum ve takacağım milletin laflarına gelmek istemiyorum böyle motora kaskmı takılır bilmem ne ceketmi giyilir sanki super sport sürüyor gibi saçma sapan laflar..
--Yanıma alacağım malzemeler
1 litre yedek benzin her zaman taşırım (benzin göstergem yok)
WD-40
Zincir Yağı
2 adet yedek şamrel
Kask filesi eşyalar için
Tornavida pense vs
Lastik tamir spreyi
Anahtar seti motora uygun şekilde
Ayaktan basma hava pompası ufak
PowerBank telefon şarjım için
Cumartesi sabaha doğru 4 gibi İzmir'den yola çıkacağım servisimle konuştum motoru sıkmadan tapa gaz yapmadan 5. vites 5bin devirde sabitleyerek uzun süre hareket halinde olabilirmişim ama yolda molada vereceğim gezilecek yer gördüğüm zamanda gezeceğim şeytan sofrası'na uğramayı planlıyorum, Bana söyleyecek olduğunuz önerileriniz varmı
Gelişmeleri gün geçtikçe buradan paylaşacağım