sigorta ruhsat ve plaka kaç gün sürer?

2 sene önce 0 motor aldım plaka ruhsat cıkarmadım pazartesiden itibaren işlemlere başlasam hepsinin çıkması kaç gün sürer? motorun satışa hazır gelmesi kaç gün sürer acaba motoru satmam için bunları çıkarmam gerekiyor ve sürem kısıtlı hızlı bi şekilde satılması gerek

Trafik şubeden randevunu alıyosun Şöförler odasından dosya alıyosun motosikletle 2-3 saatte halledersin hepsini 250 tl yi gecmez kimlik fotokopisi motosiklet faturası vs herşeyi yanına al dosyanıda al trafiğin yolunu tut

Kırsal kesimde 1günde halledilir,kalabalik şehir merkezlerinde belki 2gün

Hocam 2 gün gayet iyi bu kadar kısa sürmesi gerçekten çok iyi

siz yaptırdınız mı daha önce ve kaç gün sürdü

motorun tamamen satışa hazır olması için ruhsat ve sigortadan başka yaptırmam gereken birşey varmı acaba sonra notere gidipte satamadan dönmeyim

vergi borcu varsa onu odemen lazım ki ilk tescil de vergi borcu cıkacıktır...

vergi borcu varsa onu odemen lazım ki ilk tescil de vergi borcu cıkacıktır...

hocam önce şöförler odasına mı gitmem gerekiyo peki yoksa trafik tescil şubesine mi

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

Trafik şubeden randevunu alıyosun Şöförler odasından dosya alıyosun motosikletle 2-3 saatte halledersin hepsini 250 tl yi gecmez kimlik fotokopisi motosiklet faturası vs herşeyi yanına al dosyanıda al trafiğin yolunu tut

hocam önce trafik şubesine mi gitmem gerekiyor yoksa şöförler odasına mı ?

önce şöförler odasından dosya mı almam gerek yoksa trafik şubesinden ruhsat işlerini mi halledeyim

ya da en başından sırayla yazar mısın önce sigorta yaptırılır diye biliyorum ama

bursa Osmangazi için yarım gün eğer sıfır alınacaksa. 3 kez kendim yaptım işlemleri. 2. el dahada kısa

bizim burda en fazla 2 saat :mrgreen:

2014 yılında sıfır aldımmotoru

öncelikle sigorta mı çıkarmak gerekiyor yoksa trafik tescile gitmek şöförler odasına mı hepsi birbirine karıştı bu motor için maddeler halinde ne yapacaıgmı yazar mısınhocam

Hocam sen ne yap biliyomusun.Yarin tanidik bi sigortaciya git halletsin yalniz 2 sene once alip plaka cikarmadiysan senin is biraz sikinti gibi geliyor bana sen yinede git bi konus onpar hallederler.

Bu işleri bir miktar kâr karşılığında yapan, koşuşturan kişilere muameleci denir

Bu işleri bir miktar kâr karşılığında yapan, koşuşturan kişilere muameleci denir

benim adıma plaka ve ruhsatı çıkarabilir mi? bu adama kimlik fotokopisi vs mi verecem nasıl güvenecem orası davar

hepsini ben hiç ugraşmadan kendi yapar mı ve ücreti ne kadar olur acaba tahmini

Dostum ben geçen perşembe 400 verdim ruhsat felan işleri halledecek. Yamaha bayisindeki muameleci olduğundan biraz taktılar gerçi, herşeyi halleder vekalet vermen gerek noter tastikli

bayilere para kaptırma. sigortacıların muamelecileri oluyor. onlar efsane hızlı iş yapar. ben motoru cuma günü 16:45 de aldım. 5 e plakayı yetiştirdiler. cuma günü trafik şube 5 e kadar çalışmaz bu arada kaçarlar erkenden.

2014 yılında sıfır aldımmotoru

öncelikle sigorta mı çıkarmak gerekiyor yoksa trafik tescile gitmek şöförler odasına mı hepsi birbirine karıştı bu motor için maddeler halinde ne yapacaıgmı yazar mısınhocam

önce sigortacıya gidiyorsun daha sonra sana gerekli olan evrakları verecek emniyete gideceksin ruhsat çıkaracaksın daha sonra sana ordan plaka için belge verecekler o belge ile plakanı şoförler odasına bastırıyorsun. Hepsi bu kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar