200NS motosikletim sadece uzun yolda 1-2 kere eğimli yoldan geçtiğimde 6 viteste değişik bir boğulma söz konusu sanki bujiler ateşlemeyi yapamıyor gibi geldi bana 7 bin deviri ve 95 110 km hızlara kendi nasıl oluyorsa otomatik sabitliyor üstüne çıkmaya çalıştığımda sadece devir artıyor ama gaz yemiyor. Birçok deneme yaptım yakıt aldığım yeride değiştirdim lastik havalarınada baktım ama sonuç yine aynı oldu birşey değişmedi. Bu bahsettiğim sıkıntı düz bir yolda veya rampa aşağıya giderkende oluşuyor bazen 8 bine sabitliyor kendini 115 km hız ı geçmeyi denediğimde gaz veriyorum hızda değişme olmadan devir birden 9 10 a fırlıyor motor bağırıyor ama tepki yok çok farklı bir sorunla karşı karşıyayım malesef böyle bir sıkıntıyla karşılaşıpta servise giden varmı? Şuana kadar bu arıza yüzünden uzun yolda kalacağımı hissediyorum. Enjeksiyon ile alakası olabilirmi yazılım atılmadı bana devir dalgalanması çok az var diye attırmadım acaba yükletsem mi sorun çözülürmü kullandığım yağ iphone 15w50 yağ seviyeside tam istenen ölçüde.
dostum aynı sorunu bende yaşadım daha önceden 114 km de birden kesiciye fırlıyor motor hızlanmıyordu çok nadıren bazen 140 lara cıkıyor ama 10 taneden 8 ınde bu durumu yapıyordu garantiden 6 vites dişlisi ve karşılığı değişti bu olay olduğunda hiç debriyajı çektiğin oldumu debriyaj maneti sem sert taş gibi oluyordu debriyaj sertleşmesi hala mevcut ama o sorunla tekrar karşılaşmadım debriyajdaki sertleşme için şanzuman tekrar açılıp bakılacak tabi bu durumda yağ parası veriyorsun bu yuzden 7500 de ara yağ değişimi yapıcam ozaman açılıp tekrar bakılacak