Yamaha anahtarlığımı gonderdi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torun sende yok diye kıskanma çalış seninde olur miras değil alın teri:mrgreen:

dedoş bu anahtarlığı boşverde Yamaha Türkiye Satış Müdürü Halil Beyin yanına bir uğrayalım seninle istersen...bi çayını içeriz...arzu edersen kendi elleriyle yaptığı nescafeyi içeriz...beni biraz severde...:p sen anahtarlık diyorsun biz Yamaha TR diyoruz...aşalım bunları lütfen...:queen: :bounce:

doniecan burada belediyenin açık bıraktığı bir çukur var...hani diyorum açılmışken gelsende mezarı beleşe getirsen...:queen:

Son düzenleme:
dedoş bu anahtarlığı boşverde Yamaha Türkiye Satış Müdürü Halil Beyin yanına bir uğrayalım seninle istersen...bi çayını içeriz...arzu edersen kendi elleriyle yaptığı nescafeyi içeriz...beni biraz severde...:p sen anahtarlık diyorsun biz Yamaha TR diyoruz...aşalım bunları lütfen...:queen: :bounce:

torunum bırak toplumsal mesaj vermeyi bugün itibarı ile motorumu aldım salıya herşeyini hazır edecekler fotoları yapıştırırım kullanmaya başlayınca yamahada neymiş sahi yamaha velespit markasıydı değilmi:silent:

bende üye oldum.adamlar şaşıracaklar türkiye üyeliğinin birden artmasına!

arkadaşlar bir tek bu geliyor, kutudan çıkan bu.
fazla hayal kurmayın haaa:)
amma beleş sirke baldan tatlıdır derler:)
PB06.jpg

banada bugün geldi. Ama anahtarlığı fazla kullanışlı bulmadım. Zincir kısmı çok garip şimdilik anahtarlarımı takmadım anahtarlığı duvara astım. Mücevher kutusuyla yollamaları çok hoş, keşke daha ii tasarımlı bişey yollasalardı yinede bedava olması çok güzel.

http://www.yamaha-motor-europe.com/mt-world/

site yukarıdaki adres açılan sayfada MT-registration yazısının üzerine tıklıyorsunuz karşımıza üyelik sayfası çıkıyor gelen sayfada dikkat edilmesi gereken şeyler e-mail adresinin doğru girilmesi ve ev adresinin tam olarak yazılması tabikide şifre ve üye adı bilgileride doğru olarak yazılmalı

http://www.yamaha-motor-europe.com/mt-world/

site yukarıdaki adres açılan sayfada MT-registration yazısının üzerine tıklıyorsunuz karşımıza üyelik sayfası çıkıyor gelen sayfada dikkat edilmesi gereken şeyler e-mail adresinin doğru girilmesi ve ev adresinin tam olarak yazılması tabikide şifre ve üye adı bilgileride doğru olarak yazılmalı

baş cingen...:queen: :rendeer:

ayıp be kardeşim...kıççıkırık bi anahtarlık için sarfettiğiniz şu çabayı osmanlı torunlarına yakıştıramadım... atalarımız Kurtuluş savaşında Çanakkalede Erzurumda canını ve kanını verirken nereden bilsin torunlarının bir anahtarlık peşinde koşacağını...:)

dede sen kaşındın...sabote edeceğim senin topikleri...heheheh...

teşşekkür ederim arkadaşım sağol bi sorum daha var anahtarlık ne zaman gelir ?

Son düzenleme:
muhahaha.Amma geyik olmuş bu anahtarlık muhabbeti.Bizde üye olduk ama gelmedi bizim anahtarlık.:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar