Yamaha anahtarlığımı gonderdi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anahtarlığımda geçen hafta geldi.anahtarlığın güzelliğinden öte yapılan davranış çok güzel takdire değer.türkiyede bırakın bedava bir şey yollamayı posta masrafını bile istiyorlar.herkes müşterisine bu şekilde davransa keşke.

Ben de üye olmuştum anahtarlığım geldi cok aşmış bir şey değil.Ama asıl önemli olan firmanın politikası.Büyük firma gerçekten kendini belli ediyor...

bana da geldi cok tatlı bir şey ya. adamlar promosyon yapmayı biliyorlar :)

oha millet uyuyor bunu 1 ay önce okuyup üye oldum ve bu hafta evime geldi yanlız 1 ayda geldi :) size kaç ayda gelir bilmem :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ariulu' Alıntı:
ya bu adamlar adres sormamış nerden bilio evi
Tahmin edemeyeceklerine göre?

Adres istiyorlar. Üyelik formunda bir kaç satırlık yer ayırmışlar adres için.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
arkadaşlar o siteyi ben motordelisinde görüp Keewey superlight 150 topiğinde yazmıştım ama bana bir şey gelmedi daha doğrusu kayıt olduktan sonra bir e-mail atmışlar ingilizce nanay olduğu için bir seş anlamadım acaba cevap falan mı yazılacaktı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kanuniciler uyuyo. elin oğlu taaaaa ingiltereden çalışıyo bizimkile msj bile atmıyo. bu nasıl iş anlamadım. üyelerini hatırlamıycaksan neden üye yapıyosun dimi yaaaa.. KANUNİ YETKİLİLERİ UYUMAYIN

arkadaşlar o siteyi ben motordelisinde görüp Keewey superlight 150 topiğinde yazmıştım ama bana bir şey gelmedi daha doğrusu kayıt olduktan sonra bir e-mail atmışlar ingilizce nanay olduğu için bir seş anlamadım acaba cevap falan mı yazılacaktı.

evet bende senin yazın üzerine verdiğin adrese üye olmuştum fakat diğer arkadaşlarda üye olmuş ve gelmiş sanırım sen adresde filan bir yanlışlık yaptın yoksa seni neden ayırsınlar:queen:

bakalim bizede gelecekmi :)

nerede belesh oraya yerlesh ! heleki yamaha ise, ikaz icin tsk

Burdan Çok Şekil görünüyo merak ettim bak şimdi

anahtar yollicanıza scooterlarınızı getirin ah bi jog rr nizi getirseniz :)

walla bu anahtarlıktan bana geleli baya oldu ama sesimi çıkarmıyodum:queen:

Ama çok kullanışlı birşey değil haberiniz olsun. Hele motosiklet anahtarını takmak için hiç uygun değil. Metal olduğu için her yeri çiziyor.

yaw arkadaşlar ingilizce yazıyo fransız kaldım nasıl kayıt olduğunuzu yazarsanız sevinirin yaw!!!

ama dostlar Yamaha mt serisi motorunuz yoksa anahtarlığı ne yapacaksınız anlamadım...:)

valla bende şimdi kayıt oldum bakalım hayırlısı :)
gönderdikleri bu sanırım
PB04.jpg

PB05.jpg

bunları gönderseler daha güzel olurdu :)
PB01.jpg

PB10.jpg

PB08.jpg

PB07.jpg

PB06.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar