[İzmir - MT]

Buradan niye paylaşılmıyor? Ben İzmir MT diye bir grubun olduğunu bile bilmiyordum.

İzmir İl Temsilcisi
Buradan niye payla

İzmir mt diye bir gurubun oldugunu nasıl bilmıyorsunki 2 sayfa önde cuma toplantısı çagrısı yapmışım dostum bahane kabul etmıyorum bunu .

Buradan neden paylaşılmıyor facebook grubundada paylaşılmadı forumdada paylaşılmadı.

Daha evel yazdık birdaha yazalım yine yazarız ama ilk tanışma toplantısı daha sonra gezilere çagırıyoruz :) :cat:

Dedim ya sitem etmeden önce lütfen İzmir mt il grup sayfasında 1-2 sayfa back yapın.

Ama yinede grubunuzdan haberım yoktu diyorsan ben son toplantı mesajımı alıntı yapabilirim. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------

Fotolar süper, yaz uzun bidakine mutlaka katılırız :)

Vallaha halil toplaşmada konuştuk çagırdık ısrar ettim gelmedin dostum bidakine artık :)

Özellikle semaveri kaçırdın bu arada vodooya bizi almadılar yanındaki o çadır attıgımız arsa kapatılmış o cafe büyüsünü kaybetmiş gibi geldi.

Kışın 20 kişi gittigimiz yere bu sefer hepimiz erkegiz diye almadılar :cherry: Tabi bende kışın görüşürüz dedim :cherry:

Motosikleti
Tvs Jupi
Çok neşeli olmuş her zaman olduğu gibi ah diyorum. .

Bir de orda ki son Hava bükücü değil mi telden giriyorum net göremedim :))

Motosikleti
Tvs Jupi
Hayırlı olsun yeni tarzın ege , sen olduğunu bildiğim için yazdım :)

Batuhan bir nargile içemedik be :)

Son düzenleme:
Tüm motosiklet sever arkadaşlara selamlar...
Kamplı tur yapmayı planlıyoruz.
Herkese açık bir turdur ve günübirlikte katılabilirsiniz.
Tarih 30/07/16 02/08/16
Çıkış için buluşma yeri 30unda akşam 6da çiğli kent hastanesi yanı petrol ofisi.
Kamp yeri: çanlarlı sahil veya cennet tepe piknik alanı.

Gezi planı kapm noktasından civardaki koyları, gölleri ve tarihi mekanları gezmek... Deniz, kamp şeklinde eylenmek...

Yeme içme faliyetleri: bireysel olabileceği gibi gurupça bir mekanla anlaşıp indirim yaptırabiliriz.

Ehliyetsiz, alkollü ve kask olmadan katılmak kesinlikle yasaktır...
Grup sürüşü ve trafikte konumlanma konusunda ders almamış arkadaşlara ücretsiz eğitim verebilirim. Cumaya kadar mutlaka ulaşın. Kamp malzemesi olmayan arkadaşlar bir takım fazladan çadırımız var herkesi bekliyoruz...

İzmir İl Temsilcisi
Tüm motosiklet sever arkadaşlara selamlar...
Kamplı tur yapmayı planlıyoruz.
Herkese açık bir turdur ve günübirlikte katılabilirsiniz.
Tarih 30/07/16 02/08/16
Çıkış için buluşma yeri 30unda akşam 6da çiğli kent hastanesi yanı petrol ofisi.
Kamp yeri: çanlarlı sahil veya cennet tepe piknik alanı.
Gezi planı kapm noktasından civardaki koyları, gölleri ve tarihi mekanları gezmek... Deniz, kamp şeklinde eylenmek...
Yeme içme faliyetleri: bireysel olabileceği gibi gurupça bir mekanla anlaşıp indirim yaptırabiliriz.
Ehliyetsiz, alkollü ve kask olmadan katılmak kesinlikle yasaktır...
Grup sürüşü ve trafikte konumlanma konusunda ders almamış arkadaşlara ücretsiz eğitim verebilirim. Cumaya kadar mutlaka ulaşın. Kamp malzemesi olmayan arkadaşlar bir takım fazladan çadırımız var herkesi bekliyoruz...

13615327_1660689900922755_70769962168875452_n.jpg

13669596_1660689904256088_1711260245499908949_n.jpg

Arkadaşlar merhaba.
Bu akşam 19:00'da Balıkçı Barınağında toplanmayı düşünüyoruz.
Hem sohbet muhabbet amaçlı hemde yarın başlayacak olan kamp hakkında son kararları alacağız.Motorlar için park sıkıntımız yok. Herkesi bekliyoruz
nr8gLg.png

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaşlar Selamlar,

İşten güçten eskisi gibi yazamıyorum üstüne birde telefonumun anakartı yandı bilginize iletişim problemide yaşıyorum :)

Akşam toplaşma yeri güzel olmuş bende geliyorum ege :cat: 20:00 21:00 civarı orda olurum.

Merhab izmir mt, ödemişten kardeşim dokuz eylül üni. Buca myo yu kazandı yardımcı olabilir misiniz ev, ev arkadaşı, gezilecek yerler hakkında. Ulaşmak isteyenler bana mesaj atsın. Teşekkürler...

Merhab izmir mt, ödemişten kardeşim dokuz eylül üni. Buca myo yu kazandı yardımcı olabilir misiniz ev, ev arkadaşı, gezilecek yerler hakkında. Ulaşmak isteyenler bana mesaj atsın. Teşekkürler...

Merhaba kardeşim. Bucada KYK var diye biliyorum. Başvuru yapabilir. Daha alternatif bulursam söylerim sana. Numaran var bende.

Konu dışı olarak ' Ben de Burdur'da okuyordum, İzmir'e dönüşte Denizli'den İzmir'e beraber gelicektik. Nasip olmamıştı. Hatırlarsın.. '

Merhaba kardeşim. Bucada KYK var diye biliyorum. Başvuru yapabilir. Daha alternatif bulursam söylerim sana. Numaran var bende.

Konu dışı olarak ' Ben de Burdur'da okuyordum, İzmir'e dönüşte Denizli'den İzmir'e beraber gelicektik. Nasip olmamıştı. Hatırlarsın.. '

aynen hacı burdur bucağa bile gelmiştim bu sene aklımdan çıkmış burdurda okuduğun. Nasip olursa bu sene görüşelim artık beraber gazlayalım..

İzmir İl Temsilcisi
Selam arkadaşlar foto paylaşın biraz yaz tatiliniz nasıl geçiyor görelim yav :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar