[İzmir - MT]

Selamlar arkadaşlar,

Cihat Kora'nın oradaki Rider's Cafe Eğitmen Sedat Karayılanoğlu Bey'e aitmiş.. Ayak üstü muhabbet ettim, herkese açık olduklarını grup toplantılarına müsait olduklarını dile getirdiler. Bir ara konusu geçmişti, ziyaret etmek isteyenler gönül rahatlığıyla uğrayabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eve giderken oranın önünden geçiyorum. Bir kere bile gidip şurada oturayım demedim. Güzel bir yere benzetemedim orayı.

Merhaba arkadaşlar izmirde mt revenge marka model kask satan bir dükkan biliyor musunuz? Nereden bulabilirim internetten almak istemiyorum da.

Merhaba arkadaşlar izmirde mt revenge marka model kask satan bir dükkan biliyor musunuz? Nereden bulabilirim internetten almak istemiyorum da.

Demirköprü - Şemikler tarafında Motor Eczanesi diye bir dükkan var. Ben de MT Revenge kullanıyorum, ordan almıştım kaskımı. Mesaj at istersen numaralarını vereyim model ve beden sorarsın.

Şehidimiz için İzmirde toplu sürüş oldu. Buluşma öncesi yer, gün ve saat olarak burada en ufak bir bilgilendirme yok. Toplu sürüş ile ilgili fotoğraf-video vs hiçbirşey yok vay arkadaş forumLahmacun.net

Son düzenleme:
Şehidimiz için İzmirde toplu sürüş oldu. Buluşma öncesi yer, gün ve saat olarak burada en ufak bir bilgilendirme yok. Toplu sürüş ile ilgili fotoğraf-video vs hiçbirşey yok vay arkadaş forumLahmacun.net

������������������������

Madem haberin vardı böyle bir etkinlikten, ve bu kadar duyarlıydın bilgilendirme ve duyuruyu sen yapabilirdin. Yoksa yapmasını istediğin özel birisi mi var ?

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar