kesici denen şey daha yüksek devire çıkmaman için var durmadan orda gezmen için değil zararı elbet vardır çünkü kırmızı bölgedesin
Dip gazınında dipgazı giderimkurum temizliyomuş şuymuş buymuş faydasını göremedim
Subab , üstkapak kurumlarını temizlemek adına kesici'ye sokma değil , az uzun yolda ( 40 git 40 gel 80km gibi) , redline'a yaklaşmadan ancak üst devirlerde gazlamaktır murad edilen( extrem durumlarda işe yarıyor, tecrübem oldu.).
Vutututututu yapmayın.:mrgreen:
Vutututututu yapan bızımla deeldir.:mrgreen:
Dipgazmi gidiyon surekli sorun cikmiyormu motorda hic
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Banada ole dedi arkadas ust kapaktaki kurumlar temizlenir falan dedi ara sira yapmanin zarari olmaz dedi
Banada ole dedi arkadas ust kapaktaki kurumlar temizlenir falan dedi ara sira yapmanin zarari olmaz dedi
aga ben sürekli dip gaz gidiyorum 100 110 bişey olduğu yok![]()
Dipgazmi gidiyon surekli sorun cikmiyormu motorda hic
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Aslinda 100 110 da kesiciye girmiyo gidilebilir heralde ben 90 100 arasi arada keyfi basiyom iste
52 binde motor yeniledikten sonra motor hep aynı motormuş gibi hissettim sadece 500 km ilk yağ değişimine kadar rodaj yaptım ondada ara sıra unuttum dip gaz yaptım şuan 7 bin km oldu sorun yok
Düşük cc kullanıyosan dip gaz gitmeye mecbursun çünkü motor gene gitmiyo yüksek devirdede olsa![]()
Redline yapiyonmu peki sende ara sira keyfi bizde o kmleri gorebilcezmi acaba
Kesicinin zarari varmi varsa ne gibi zararlari olur ara sira yapmak faydali diyen arkadaslar var motorun icini temizlenir falan diyolar performans dususu olurmu surekli yapmanin yoksa direk kitlermi yapinca motor uzun sure
Vutututututu yapan bızımla deeldir.:mrgreen: