Giderek apaçileşiyorum, patlamaktan korkuyorum

Dikkat cekme istegi icindesin, birilerinin seni farketmesini istiosun..

Yok canım sen de... Adrenalin seviyor olamaz mı? Elbette dikkat çekmek için biniyoruz motosiklete, yeri geliyor apaçileşiyoruz ama paket halinde gelen duyguların küçük bir miktarı bu sadece.

şştt ba-yanlara ellemeyelim onlara göre erkeklerin hepsinin işi gücü onlara artislik yapmak onlar için dikkat çekmeye çalışmak.... adrenalin nedir damarın kandaki akışı nasıl değiştirilir dopamin,seratonin felan ne bilsin onlar varsa yoksa... neyse ya konuya döneyim

apaçilik var apaçilik var yaptığın apaçiliktir ama bakarsın önün açık sıkıntı yok gidersin kalkışta yanlamanın neresi apaçilik kime ne zararı olabilir becerebiliyorsan? korkmayın bu kadar ama kendinizden emin olmadığınız halde bu hareketleri yapıyosanız helva stoğu güzel fikir, ben de (düzgün) uzun yol önereceğim bence şehir içine göre riskler az ve apaçiliğinizi baskılar tamam dersiniz bugunde apaçilik yaptım oh.

Son düzenleme:
Hepinize çok teşekkür ederim. O kadar güzel şeyler yazmışsınız ki. Hepsini de dikkate alıp tekrardan iyice düşüneceğim.

Kıymetli tavsiyeleriniz için Çok Teşekkür ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öneren oldu mu göremedim .
Bence Piste çık .
Yolda düzgün kullan .
En güzel tavsiye.

Motor kapasiteli. Ancak kapasiteyi günlük hayatta kullanman ilk başta sana, belki de çevrene zarar verir.

Hız yapmak istiyorsun. Piste gidip yap, içinden at. Yolda daha düzgün kullanırsın.

Yolda arabaları geçmek tabii ki kolay. Kuralın olmadığı yer olan pistte, kendi sınırlarınla boğuşup asıl zor olanla yüzleş. Çok daha zevkli, çok daha eğitici, çok daha sakinleştirici.

şştt ba-yanlara ellemeyelim onlara göre erkeklerin hepsinin işi gücü onlara artislik yapmak onlar için dikkat çekmeye çalışmak.... adrenalin nedir damarın kandaki akışı nasıl değiştirilir dopamin,seratonin felan ne bilsin onlar varsa yoksa... neyse ya konuya döneyim

apaçilik var apaçilik var yaptığın apaçiliktir ama bakarsın önün açık sıkıntı yok gidersin kalkışta yanlamanın neresi apaçilik kime ne zararı olabilir becerebiliyorsan? korkmayın bu kadar ama kendinizden emin olmadığınız halde bu hareketleri yapıyosanız helva stoğu güzel fikir, ben de (düzgün) uzun yol önereceğim bence şehir içine göre riskler az ve apaçiliğinizi baskılar tamam dersiniz bugunde apaçilik yaptım oh.

adrenalin sevmesem seninle aynı ruhta motor kullanmam zaten sevgili arkadaşım kızlar için varsa yoksa, yada adrenalinin nasıl salgılandıgını bilmezler sozleri, dışardaki kızlar için olabilir :) benim için deil.. ss hayranı birisi için yanlış sozler fikrimce..

orda demek istediğim hepimiz yapıyoruz yahu gaza basıoruz bazen durduk yerde şu egzosu bir duyuralım yahu inletelim dioruz..
dikkat çekmek elbette önemli tarafı bu hareketlerin.. yapabilme kabiliyetide, yanında kaymak keyfi :)

Arkadaşlar Kaza videosu izle diyen arkadaşlara 1 ay öncesine kadar bende katılıyordum hatta cok sık izliyordum ve yakın zamanda bursa çevre yolunda bir kazada benim yaşımda bir genç ölmüştü öylebi kaptırmışımki 2 hafta falan motordan cok fena sogumuştum satıcaktım nerdeyse oysaki yeni aldım ve bende arkadaş gibi motor sesi duyarsam balkondan sarkar bakarım :) Kat 18 :)artık ne görceksem.neyse
sizin anlıcanız kaza videosu izleyin ama benim gibi b*kunuda çıkartmayın :)

Bir aralar, Denizli Muğla yolunda , bildiğin yatan polis yapmışlar anayola ::facepalm:: 125 lik motorla hizim kaçtı bilmiyorum. Ben yatan polisi görmedim , velhassil kelam nasil olurda gormem, motor kullandigimi sanıyorum ::facepalm::

O sıralarda da icimdeki apaci dur durak bilmiyor.

Benim popo bir havalandı. Allah seni inandirsin, bir anda boşlukta süzülüyor gibi hissettim seleye doğru inişte...

Zaten aparta dönüyordum. Dedim "oluroyle, sen çok uctun bir süre uzak kal " içimizdeki apaci bazen bize " ssiit uyudun mu "diyebiliyor :)

Iki teker üzerinde, "ne yapiyorum ben daha sakin daha defansif please " ha beceremiyorsam bir süre uzaklasiyorum .

Içindeki apaciyi de iki ayak uzerinde serbest birak :)

Cc düşür mesela CBR125 veya naked seviyorsan mt-25 al onlarla da deli gibi viraj yaparsın,:)
hız konusunda bi Mt-07 kadar zevk vermesede emin ol yürümek daha zevkli. :)

adrenalin sevmesem seninle aynı ruhta motor kullanmam zaten sevgili arkadaşım kızlar için varsa yoksa, yada adrenalinin nasıl salgılandıgını bilmezler sozleri, dışardaki kızlar için olabilir :) benim için deil.. ss hayranı birisi için yanlış sozler fikrimce..

orda demek istediğim hepimiz yapıyoruz yahu gaza basıoruz bazen durduk yerde şu egzosu bir duyuralım yahu inletelim dioruz..
dikkat çekmek elbette önemli tarafı bu hareketlerin.. yapabilme kabiliyetide, yanında kaymak keyfi :)

Bir motosiklet sürücüsü olduğunuz için umarım dediğiniz gibi "dışarda ki kızlardan" farklisinizdir hanımefendi başka diyebilecegim bişey yok, ben öfkeyle yargısız infaz yaptım affola

Kulaklıkta hareketli müzik çıkınca apçileşiyorum. Slow müzik çıkınca sakin kullanıyorum. Zaten bugün kaza yaptım, bundan sonra hep slow dinleceğim.

Bir motosiklet sürücüsü olduğunuz için umarım dediğiniz gibi "dışarda ki kızlardan" farklisinizdir hanımefendi başka diyebilecegim bişey yok, ben öfkeyle yargısız infaz yaptım affola

Ruhumuz ayni arkadasim disardakiler bosver icimizdekiler bize yeter :)::gazla::
Bide motordasiz ne affi yahu :)
Kazasiz belasiz

Tavsiyem bi 8-10 gün ara verin ben bayramda tatile çıktım bugun sürmeye basladığımda o apaçilesen afedersiniz çok bilmis sürüsümden eser yoktu daha çok yavas daha temkinli sürdüğümü fark ettim tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar