Motorla 130'a kadar çıktım.Bir sıkıntı yaşamadım.Fabrika çıkışı lastikler ile.
Selamlar motosiklet 110 dan sonra neden kafa ve arka sallamaya başlıyor acaba 65 kiloyum gidonuda sıkmıyorum gayet rahat bırakıyorum gidonu ama hızlandıkca sallama oluyor millet 150 ye nasıl cıkıyor acaba lastiklemi alakalı balanslamı yoksa düzgün bir lastikmi almalıyım.
Selamlar motosiklet 110 dan sonra neden kafa ve arka sallamaya başlıyor acaba 65 kiloyum gidonuda sıkmıyorum gayet rahat bırakıyorum gidonu ama hızlandıkca sallama oluyor millet 150 ye nasıl cıkıyor acaba lastiklemi alakalı balanslamı yoksa düzgün bir lastikmi almalıyım.
merhaba arkadaslar bende bir ns200 alarak aranıza katılmak istiyorum. izmirli bajaj kullanan arkadaslar varsa bana hangi bayiiden nakit ödeme yaparak bu motoru alabilirim bilgi verirlerse cok tesekkur ederim iyi günler.
Yaklaşık 1 hafta sonra ilk 500 bakımı için servise gideceğim dikkat etmem gereken şeyler nedir hangi parçaların değişmesi gerekiyor ve gevşeyen vida kontrolü sıkılması gereken yerler filan oluyor mu? Teşekkürler
Castrol marka 1.3 L yağ koycaklar. Sen 2 L motül yağ al onu koydur. Geri kalanıda al arada zincire sürersin..
Yağ filtresi ve yağ değişiyor.
Sen genel kontrol iste. Debriyaj, gaz teli sıktır.
Merak ettimde sen zinciri motoryağıylamı yağlıyosun?
gres yağım yoksa eski çıkan yağ veya artan yağ ile yağlıyorum, yağın zincirden fazlalığının süzülmesini bekliyorum bezle de hafif fazlalığı alıyorum mis gibi, neden fazladan para ödeyeyim ki ben böyle yapıyorum.
Merak ettimde sen zinciri motoryağıylamı yağlıyosun?
Arkadaş motora bilgisini kültürünü katmış onunla beraber satıyo :queen:Merhaba Hocam, bir şey soracaktım. Motoru sıfırından bile fazla satmanın amacı ne? Tamam masraf yapmışsın ama sıfırı bile o kadar değil. Ben sıfırından fazla yazanları görünce bakmadan geçiyorum genelde. Ya da dalga geçmek için bakıyorum. Kullanılmış motor farklı sıfır farklı. Kim neden çok aşırı masraf yapılmadan 2. el bir motora sıfırdan daha yüksek fiyat versin. Bana kalırsa 10 yıl geçsin yine satamazsın. Belki bir keriz çıkarsa alır ancak öyle.