"Yiğidi öldür ama hakkını yeme" demişler. Bajaj firma yetkilisi sorun yaşayan müşteriyi forumlardan bulup çözüm sunuyor. Motosikletlerin kalitesi, servislerin kalitesi ayrı. Fakat, bu ilgi en baba markada yok. 2011 CBF150 lerde görülen tekleme sorunu için ben dahil bir çok Honda müşterisi bütün motosiklet forumlarında yazmaktan klavyeleri eskittik. Honda Türkiye v.b. çalmadığımız kapı kalmadı. Yetkili servis arızayı kabul bile etmedi. En sonunda çözümü bulduklarında gayri resmi olarak servislerde halledileceği duyurulmuştu. Türkçe meali şu; "Sizi adam yerine koymuyoruz. Ama size acıdık. Sorununuzu çözelim bari."
Helal olsun Bajaj. Kaliteyi biraz daha yukarıya taşırsa bir çoklarına örnek olur.
Aaaa naptınız yahu, Honda bu şimdi niye dile getridiniz ki 2011'deki problemi. Honda hayat onda yahu.
Buradan yeni motor alacaklara demek istemesem de şunu diyecem, burada yazılanlara bakarak motor alınmaz arkadaşlar, önemlice bir kısmı ciddi dezenformasyon ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya dayalı bilgiler çünkü. Aha arkadaş yukarıda Ekrem bey sayesinde işin çözüldüğünü yazmış. Biri de cbf150'yi yazmış.
Bu kadar körleme amma dalıyosunuz yav, yazık, ayıp. Hiç bilmedoiğiniz, binmediğiniz motorlara sallamayın arkadaş.
Aşağıya cbf, ybr negatif yönlerini mi sıralayayım ille ben de yani. Daha şurada Yamaha bayii ve servisleri yeni yeni sokak arası bayilikten kurtulmaya başladı.
Bu kadar kısır bi sektörde hangi motor tam sorunsuz ki, ben rastlamadım daha.
Ama Kuralkan gerçekten Ekrem Ata'nın değerini bilmeli bence de, ben de bu yaşıma geldim daha bu kadar bireysel bazda müşterisi ile ilgilenen yetkili görmedim. Adeta Ekrem bey varsa Bajaj alınır dedirtiyor insana, umarım Kuralkan da bu insanın değerini biliyordur ve onun gibi insanları bünyesine daha fazla katabilir. Böyle devam ederlerse ben o sokak arası imajını da değiştireceklerine inanıyorum, zira şimdiden bayi ve servislerde sadece Bajaj Global tabelaları karşılıyor sizi, kaliteyi daha da yükseltmeyi başarırlarsa daha çok tartışma konusu olacaktır Bajaj ülkede, çünkü benim gözlemim ciddi anlamda ezber bozdular.(Bunda Bajaj Global'in Kuralkan'a net dayatmalar da bulunması gibi uluslar arası istekler de olabilir zannımca, Kuralkan Bajaj'ı doğru değerlendirebilirse, kendi firma imajını da tersine çevirebilir, yoksa Kanuni ile anılmaktan öte gitmezler)
Son düzenleme: