3 günlük sıfır bajaj motor benzin akıtıyor

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce sıfır ns 200 aldım aldığıma bin pişman oldum motor sabah işe giderken şarıl şarıl benzin akıttığını gördüm depo fulldü şuan yarıya düştü sizce sorun ne olabilir motor çalışıyor marsa bastığımda servise bıraktım bakacaklar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben tahliye diyecektim ama belki bir hortum vs çıkmıştır demonte geliyor sanırım bu motorlar montaj esnasında olabilir temeniniz bir kaza oluşmamış olması bence

Bu sıcakta motorunda ısısıyla benzin alev alabilir aman çok dikkatli olun ve sorun çözülmeden yola çıkmayın. Servise gttiniz mi?

Evet hocam bıraktım video atıcam birazdan

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

https://youtu.be/34Qqj8pO0KE işte videı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim anlamadığım servis sana nasıl veriyor bu motoru denemiyormu ?

Çok enteresan. Genelde pulsarlarda duyulmak böyle sorunlar ama illa arada çıkıyor böyle şeyler.

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce sıfır ns 200 aldım aldığıma bin pişman oldum motor sabah işe giderken şarıl şarıl benzin akıttığını gördüm depo fulldü şuan yarıya düştü sizce sorun ne olabilir motor çalışıyor marsa bastığımda servise bıraktım bakacaklar

Aldığınıza neden pişman oldunuz ki? Benzin akıtması firmanın suçu olmayabilir.Burada motoru adam akıllı toplayamayan ve test etmeden direk satışa sunan distribütör ve bayilerin sucuda olabilir..Sonuçu bizle paylaşırsanız sevinirim.Bizde öğrenelim neden kaynaklandığını.

Motoru aldığım ilk gün akü bitiyor marş basmıyor 15 defa vurdurarak çalıştırdım motoru fan acıyor ilk marsta stop ettikten sonra 45 dk fan kapanıyor aküsü bitiriyor o sorun halloldu şimdi benzin akıtıyor insanda ne heves bıraktılar ne bir şey

Servisi ayrı bir konu abi motor şarıl şarıl benzin akıtıyor dedim bişey olmaz Marşa baş gel diyor

Bazen sorunlar üst üste gelebiliyor tek tek gelmek yerine, Bajajın servisleri genellikle mahalle arası küçük dükkanlar oluyor, en azından benim şimdiye gördüklerim öyle. Umarım daha fazla sıkıntı yaşamazsınız.

Motoru almadan önce anlam vermiyordum "tamam japon kaliteli ama çinlisi hintlisi de bu kadar süprüntü olamaz heralde" diyordum. Honda aldım şükür aynı paraya çinli alıcağıma 2. el japon alırım dedim. Geçen gün benim ki gibi mondialin cross unu kullanan bir arkadaş ile tanıştım ve denemek istedi ben de verdim 2 tur attı geldi aşık oldu motora. Ben de bi senin kini süreyim dedim aldım amaaaaannnnnn almaz olaydım bu kadar kalitesiz olamaz. "2. el mi aldın baya hor kullanılmış galiba" dedim adam da "sıfır aldım" demez mi... Acıdım valla acıdım. Gitmiş o alete 5 bin tl vermiş resmen çöp açıkcası. Hani 1 sene daha sabredip parayı arttırıp daha kaliteli bir şey almanın önemini kavradım.

Bu arada alet Mondial 150 X-Treme MAX.

Daha önce böyle bir problem yaşayan duymadım. Sizin talihsizliğiniz. Yerinizde olsam motosikletin ayıplı olup değişimini isterdim. Böyle bir hakkınız var

hortumda çatlak falan vardır ama ben olsam canımı hiç sıkmadan motoru bayiye gidip iade ederdim gidip hakkını ara 3 günlük motorda böyle sorun mu olur el insaf motoru denemeden satıyorlar

Motosikleti
2018 SHERCO 250 2021 SYM Symphony 200 2024 TVS Ntorq.
Benim de ilk gün benzini çalmışlar. Hortum boşta idi. Cbf. Her şey mümkün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar