Arabaya Sığabilen MotorSiklet?

O degilde araba içerisinde motor taşımak yasak değil mi? Bunun için taşıma izni filan almak gerekiyor muş duyduğum kadarıyla.

Son düzenleme:
Pony alın araba nın içine sığmasını bırak koltuğunuzun altına alıp gezdirirsiniz bile .

Buğday tenli, çekik gozlu, esmer Rus istiyorum gibi olmuş bu. Hepsi bir arada olmaz olursa pratik olmaz kardesim

biz fiat doblonun arkasına mondial snappy x 100 ümü yükledk edirneden istanbula getirdik hiç sıkıntı olmadı enini boyunu bi araştırın isterseniz.

Motorseverler Merhaba,

Bir Sorum olacaktı, Ben bir otomobil ve bir motorsiklet almak istiyorum, öyle birşey ki motorsikleti arabamın içine taşıyabileyim. Şehir şehir geziyorum, bir şehir merkezine geldiğimde aracımı trafiğe sokmamak o yoğun trafiğe takılmadan şehir merkezini dolaşabilmek için motorsiklet ile şehir içi yoğun noktalara devam ediyorum. Hatta bunun için bir Ford Transit Journey aldım. Bir de Mondial Scooter. Yani uygulamasını bir süredir zaten yapıyorum.

Şikayetim şu ki, Transit beni için fazla büyük bir araç. Fiat Doblo gibi daha küçük bir araca geçmek istiyorum ve buna nasıl bir motorsiklet var ki sığdırabilirim? Katlanabilir motorsiklet bile duydum ama parçası, kendisi pek yaygın bulunur şeyler değil.
Arabanın arkasına motoru takacak bir kaynak filan mı yapmak gerekir? Birde en önemli konu bu iş için hangi motorsiklet diyorsunuz?
Alçak seleli, çok uzun boylu olmayan v.s.

Stunt Rider Birkan Polat, antrenmanlara veya gösterilere giderken kendi motosikleti KTM Duke 200'ü Renault Kangoo ile taşıyor. İnstagram hesabından paylaşmıştı bu resimleri.

Fakat motosikleti taşımak için araçta ilave olarak ne gibi değişiklikler yapılmıştır bilemiyorum.

__BP01.jpg

__BP02.jpg

__BP03.jpg

FORD CONNET UZUN ŞASİ olanlardan var bizde nerde yolda kalsak gelip yüklüyoruz motoru :D

Gideceginiz yerin 1km capinda arabayla yer bulamamaniz cok zor bana kalirsa kucul bi arana alip renp clio yada tek kapi kucuk seyler 1km yurumek cok daha mantıklı bana hala amelelik gibi geliyor bu is illa istiyorsaniz ya pick up ki pickupdada kasa acik oldugu için biraz gozler uzerinizde olacaktir bu sikinti değilse pick up daha rahat olur ama sıkıntı olur derseniz uzun sasi hafif ticari,baska alternatifiniz yok gibi gözüküyor

Arkadaşların verdiği fikirler güzel olsada çoğu gezi amaçlı çözümler. Siz iş için kullanacaksınız ve şehir içinde en küçük şeyler bile problem. Örneğin park ettiğiniz yerde motoru indirememek. Veya gece motoru muhafaza edememek.

Şu anki aracınız ve çözümünüz bence en doğru olanı.

Kullandığınız araçlar da neredeyse optimum seviyede. Biraz daha iyileştirme yapmak isterseniz hafif ve kıvrak CUP tarzı motorları önerebilirim.

Az yakan çok kaçan tabirinin tam karşılığıdır bu motorlar.

normal_honda-anf-125-innova-000001.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

Küçük araç istiyorsanız da biraz daha değişik çözümler var. Pratiklik açısından en uygunu bu gibi duruyor. İki sorun var birincisi geri manevralarda dikkatli olmak gerekli ikincisi de gece bırakacağınız yeri iyi seçmek.

Ucuz ve temiz bir çözüm.

Full.Left.Side.Installed.JPG

HH6-400.png

2ea_enl.jpg

motorcycle-towing-trailers-4.jpg

9uv_enl.jpg

Bana kalsa ne yaparım.

Arkadaşların paylaştığı Kango çözümünü tek bir farkla uygulardım.

Kangonun arkasına yaptıracağım bir kızakla motoru dışarıda kızağa bağlar kangonun içine kızağı iterek yerleştirirdim. Bu şekilde tek başıma ve aracın içine girmeden bütün iş hallolur. Fotoğraflara dikkat ederseniz motosikleti koyduktan sonra kangonun arkasında insan sığabilecek bir yer kalmamış

Son düzenleme:
Arkadaşların verdiği fikirler güzel olsada çoğu gezi amaçlı çözümler. Siz iş için kullanacaksınız ve şehir içinde en küçük şeyler bile problem. Örneğin park ettiğiniz yerde motoru indirememek. Veya gece motoru muhafaza edememek.

Şu anki aracınız ve çözümünüz bence en doğru olanı.

Kullandığınız araçlar da neredeyse optimum seviyede. Biraz daha iyileştirme yapmak isterseniz hafif ve kıvrak CUP tarzı motorları önerebilirim.

Az yakan çok kaçan tabirinin tam karşılığıdır bu motorlar.

http://www.produkte24.com/images/catalogs/1915/7875/ct/normal_honda-anf-125-innova-000001.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

Küçük araç istiyorsanız da biraz daha değişik çözümler var. Pratiklik açısından en uygunu bu gibi duruyor. İki sorun var birincisi geri manevralarda dikkatli olmak gerekli ikincisi de gece bırakacağınız yeri iyi seçmek.

Ucuz ve temiz bir çözüm.

https://www.tow-ster.com/images/Full.Left.Side.Installed.JPG

http://www.motorcycle-rack.com/HH6-400.png

http://buy4ride.com/published/publicdata/CALHOMESHOP/attachments/SC/products_pictures/2ea_enl.jpg

http://s.hswstatic.com/gif/motorcycle-towing-trailers-4.jpg

http://buy4ride.com/published/publicdata/CALHOMESHOP/attachments/SC/products_pictures/9uv_enl.jpg

Hocam iyi güzel az yakan çok kaçan demişsiniz de , bi ara 250lik yokuşta bayılıyor muhabbeti vardı,işte oraya asıl yazılması gereken bu motorlar,döne döne zor çıkıyorsunuz,sinirlerinizi bozuyor.

Hocam iyi güzel az yakan çok kaçan demişsiniz de , bi ara 250lik yokuşta bayılıyor muhabbeti vardı,işte oraya asıl yazılması gereken bu motorlar,döne döne zor çıkıyorsunuz,sinirlerinizi bozuyor.

Aslında marka model konuşsak daha doğru olacak. 250 cc çinli bir motorla fotoğrafını koyduğum Honda innovayı aynı kefeye koyamazsınız. Innova hiçbir yola hayır demez. Zamanında Modenas kullanmıştım birkaç yıl O da aynı şekilde asla yol seçmez her yola gider.

Tabiki bir de yokuş yukarı ne yapmak istediğimiz önemli. Hızlı ve yavaş kriterleriniz kaç km/h.

Benim önerilerim optimum performans ve trafik hız limitleri dahilinde. İstanbul beylikdüzü büyükçekmece rampalarını ktm-honda-yamaha-kawasaki 250 cc ler dahil 120 ile hiçbiri çıkamaz.

Senin de deiğin gibi. 2000 liralık motorla yarışmaya çalıştığınız yetmiyo bir de rampa yukarı yardırmak istiyorsunuz ha bire şikayet edmeniz de adamı öldürüyo. sinir minir bozuluyo.

Bunu al, gerektiğinden montun iç cebinde bile taşırsın.

Haşiye: 3 mesajın var, trollüğün en bariz kanıtı. Böyle soruya, böyle yanıt.

Arabanın arkasına bağlanan yanlamasına motorsiklet taşıyıyıcı aparatın ruhsata işletilemediğini, karayollarının engellediğini duydum. Proje çizen makine mühendisine babam sormuş oda karayollarını aramış. olmuyormuş öyle.

Yani sanırsam yapan kaçak yapıyor. bu da ceza yemek demek.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar