Motosiklet Alarmı Tavsiyesi Acil

Arkadaşlar merhaba , Fazla zamanınızı almıyayım. Motosikletim bajaj pulsar ns200 ALARM tavsiyesi istiyorum bu konuda çin malı olmayan. Alarm konusunda kendisini ıspatlamış Başarılı kullandığınız kaliteli ekonomik fiyata alarm max 100 tl bütçem radyolu müzikli felan istemiyorum başarılı olsun yeterli.
Bide akünün a.koymasın.
daha önce CARUB marka bi alarm kullandım aküyü s.. ti bıraktı.

hocam alrm ihtiyacı duyuyorsan yanına birde gps eklemeni tavsiye ederim ben kurdum gpside kendimce gizli biryere koydum motorda ufak bir bayartasıda var akü sökülse bile kullandıgım servis geçmişide kayıt tutuyor gider çökerim tepelerine

Ben spy5000 kullanıyorum memnunum. Tavsiye ederim.
Kusura bakma mesajini dikkatli okumamışım bütçeyi aşıyor.

hocam alrm ihtiyacı duyuyorsan yanına birde gps eklemeni tavsiye ederim ben kurdum gpside kendimce gizli biryere koydum motorda ufak bir bayartasıda var akü sökülse bile kullandıgım servis geçmişide kayıt tutuyor gider çökerim tepelerine

NERDEN ALDIN GPS KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VERİRMİSİN FİYAT MONTAJ felan nasıl yapılıyor nerden temin ediliyor

100 liraya Çinli alırsın ancak kaliteliler 300-400 den baslıyo

Maliyeti nedir?

Arkadaşlar merhaba , Fazla zamanınızı almıyayım. Motosikletim bajaj pulsar ns200 ALARM tavsiyesi istiyorum bu konuda çin malı olmayan. Alarm konusunda kendisini ıspatlamış Başarılı kullandığınız kaliteli ekonomik fiyata alarm max 100 tl bütçem radyolu müzikli felan istemiyorum başarılı olsun yeterli.
Bide akünün a.koymasın.
daha önce CARUB marka bi alarm kullandım aküyü s.. ti bıraktı.
YOK DAHA NELER

Carub alarmi ben de kullandim akuyu elime verdi sagolsun. 100 liraya alacagin alarmlarda benzer seyler yasarsin.

adam gibi bir alarm ya da alarmlı disk kilidi ben de istiyorum sabah 5te elinde demir makasıyla dolaşan o. cocugunu gördükten sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar