herkese selamlar. VanVan 200 binicisi olarak, bir iki şey de ben yazayım dedim. Öncelikle buradaki arkadaşlar kadar tecrübeli olmadığımı söyleyeyim. 1 ay kadar önce 200'lük VanVan aldım. Ben de görünüşünü beğendim ve koşa koşa gidip aldım. Şimdi selesini kestirme, gidon değiştirme gibi işleri yapıyorum. Öncelikle motoru alırken herhalde 2 gün boyunca sabahtan akşama mağazada oturup motoru seyrettim. Biri denk geldi, kolunda suzuki dövmesi olan, servis elemanı

Onunla herhalde 2 saate yakın konuştum. Sonuç olarak 125 CC olanı aldırmadı. Tecrübe ettiğini, biraz zayıf kaldığını, 200'lük almamı söyleyince, gidip 200'lüğü aldım. Buraya kadar karar kısmı.
Sonrası iyilik güzellik. Açıkçası ben de kampa gitmek için aldım. Hafta sonları çıkıp, yol olmayan yerde de gideyim istiyordum. Tam istediğim oldu. Toprak yolda, kumda inanılmaz keyifli gidiyor. Yani aldığım günden beri ekmek alınacaksa motorla gidesim geliyor, düşün öyle keyif alıyorum. Açıkçası 125'lik olanı kullanmadım ama (şimdilik rodajda olmasına rağmen) 200'lük almakla iyi ettiğimi giderken hissettiriyor. Biraz daha düşük cc sanırım keyif vermezdi, tabi tecrübe etmediğim için bir şey diyemem.
Her gün işe gidip gelmek, hafta sonları da kampa gitmek için aldım. Her iki görevi de yerine getiriyor. Çok memnunum. Tek sıkıntısı çanta. Şimdilik koca bir sırt çantası ile az eşya ile gidiyoruz ama bu işi de çözeceğiz bir şekilde.
Sonuç olarak eğer beğendiysen, sevdiğin motora binmek güzel. Biraz daha bekle ya da zorla kendini, 200'lük olanını al. 125 olanların hepsi bir şekilde şikayet ediyor.
Bir de şu siteye bak: http://www.mfcparis.com/preparations-mfc-paris_30_VAN-VAN-Black-Japan VanVanların ufak dokunuşlarla ne hallere dönüştüğünü gör