Eğitim mi dediniz? Kısa videoyu İzlemenizi tavsiye ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=I1h-yEiRjuI
Köprü adının milliliği mi yok? evet katılıyorum sana, Bizanslılar için yok. Ben de öyle biliyordum. İftar sonrası foto çekti diye diyorsun da nerde çekseydi daha iyi olurdu? bir bar çıkışı mı? Diyelim ki öyle bir foto paylaştı iyi de o da şekilde de kendi hayatı niye paylaşıyor ki? Yolda yürürken mi paylaştı banane kendi özeli, herkesin kendi yürümesi kendine. (hemen aha da buldum yazacak yer diye İroniyi anlamadan yazı yazmaya çalışmayın lütfen) Kenan çoluk çocuğu yendi de şampiyon oldu diyenlere bir sorum var? acaba kenan ilk Supersport Dünya Şampiyonluğu kaç yaşında kazanmıştır?
Sanırım bilmiyorsunuz ki hemen yeni bir sekmede Google açtınız baktınız

şaka bir yana da evet bilseniz çoluk çocuğu yendi falan demezsiniz diye düşünüyorum. Kimin elinde imkan olsa yapmayacak merak ediyorum? Ki bu işten kazanç elde etmekte var. (sponsorluklar, reklam, rekor vs)
Kusura bakmasın kimse, eleştiriyorsanız eleştiriye kapalı olmayacaksınız. Bana göre Kenan "Ego" tatmini yapmıyor. Buralarda sadece hakaret vari yazanlar(eleştirenler demiyorum-anlayana) kendi egolarının tatmini peşinde olduğunu görüyorum. Sadece ahkam kesmekten öteye gidemezler. Kenanı tebrik ediyorum, Yaptıklarını takdirle izliyorum. (beğenmediğim bir hali olursa da eleştirimi yaparım ama hakaret vari konuşmam)
Neyse konuya dönecek olursak;
Kenan'ı tebrik ediyorum. Ancak köprüde yan rüzgardan dolayı tehlikenin boyutu artmış olacaktır. Allah esirgesin.