motorlarınız 80 den sonra hafif titreme yapıyor mu arkadaşlar?
motorlarınız 80 den sonra hafif titreme yapıyor mu arkadaşlar?
Motor 3700e geldi... 4bin bakımına götüreceğim yakın zamanda. Tam olarak neler değişiyor ve ne kadar tutuyor? Bilen aydınlatırsa sevinirim![]()
Motoru yeni aldım 11500 km de 12 000 bakımında neler yapılıyor?
Merhaba arkadaşlar ben Yeni kasa Pcx 125 almayi dusunuyorum ama sigorta parası ne kadar tutar bilemiyorum. Yardımcı olmak icin hangi şehirde yaşadığınızı, yaşınızı ve sigorta fiyatını yazabilir misiniz?
Yazanlar gerçekten çok yardımcı olucak bana. Şimdiden teşekkürler![]()

Arkadaslar 2012 model pcx alarak araniza katiliyorum. Gonul isterdi sifir aliyim fakat butce buna yetti. 2012 modelin diger pcxlerden bir farki varmi? ESP falan yaziyor motorda.
Arkadaslar 2012 model pcx alarak araniza katiliyorum. Gonul isterdi sifir aliyim fakat butce buna yetti. 2012 modelin diger pcxlerden bir farki varmi? ESP falan yaziyor motorda.
Gökhan Abi selamlar!
Abi ben bir aptallık yapıp sürtünen iki yüzeyin arasına sprey sıktım. Çalışıyorum uzun süre motoru yatırdım evin önünde. Motorun ön metal diski paslanmaya başlamıştı görünür şekilde sinir oluyordum "Ulan nasıl olsa akar gider " umuduyla diske de WD-40 sıktım. 10 gün sonra bi süreyim ulan dediğimde ön diskin arka kampanadan bi farkı kalmadığını gördüm. Sen bilirsin ön disk ile ara kampana frenin performans farkını. Ön disk de kampana oldu resmen. Ön frene abanıyorum,sürekli önden kafa sallayan motor bisiklet gibi duruyor. Ne yapayım dersin?![]()
Son olarak. Motor su 9.700 km de. Bakim icin beylikduzu gunesli bahcelievler tarafinda tavsiye edeceginiz bir yer var mi? Lastik almak istiyorum hangi lastigi nerden almami tavsiye edersiniz. Birde motorun yikanmasi ile ilgili bir sorun olusur mu?![]()
Selamlar. aranıza katılmak için bende arayış içerisindeyim. 2015 model 7000TL ye kadar pcx 125 arıyorum. bakımları zamanında yapılmış değişensiz temiz bir motor bilginiz varsa tanıdığınız filan yardımcı olursanız sevinirim.
kesinlikle haklısın. bende bayi bakımları yapılmamış motorlara kesinlikle bakmadım. ilk motorum olacak bide çok fazla bi kullanım olmayacak haftada maks 150 km yaparım yani bir iki sene yağına suyuna bakınca başıma bela çıkarmasın dedim.
2.sırada verdiğin linkteki motorla anlaştık 2015 model 11500 KM. bir sene de çok mu acaba diye düşünüyorum kilometrsi senin dediğin gibi. ama bakımları esengül de eksiksiz yapılmış baktık.
6900TL + full depo ya işlem tamam aranızdayım
bayada bi ekstrası var. iyi bi anlaşma olduğu kanısındayım. 2012 2014 arası aksesuarsız 20binlerde motor sahipleri bile 7200lerin altına inmemişlerdi.
hayırlısı bakalım
Güle güle kullan o halde.
4.000 km' de bir periyodik bakımın 2.000 km'de bir yağ değişimin var. Motosikleti aldığın kişi kayış,balata v.b. değişimini bu km'ye kadar yapmadıysa ilk bakımda 400 TL - 500 TL arası bir ücret ödeyebilirsin. Başına gelirse direkt bayılma![]()