- Konu Yazar
Aaaa yibere gitti mi ayh cok uzuldum bende( neyse derslere konsantre olmak lazim biraz ara vermek bazrn lazimdir.. icimiz acir ama gereklidir...
Back to school
Aaaa yibere gitti mi ayh cok uzuldum bende( neyse derslere konsantre olmak lazim biraz ara vermek bazrn lazimdir.. icimiz acir ama gereklidir...
Evet planlarim var) onlara odaklı inşallah su bir senede toparlarimm
dönem başladığı zaman efil efil çalışmaya başla da benim gibi olma
Muhakkak.. yaz okulu başlıyor zaten az kaldı..
Bana kırmızı ışıkta sen neden sol serittesin diyenn bir araç sürücüsü olmuştukafamı cevirmedim ama baktim hala hararetli hararetli soyleniyor. Döndüm, ilerden sola doncem abi dedim
) ha tamam dedi
)) ışık yaninca yiberemle hiç o yolda 120 lere çıkmam geride kaldı. Diğer kirmizda o takıldı .... Disli ile oynandigindan benim yibere 130,140 rahat yapardı . Ah yiberem..
Ben sakin olmam gerektigini dolmuscu datdatdat beni delirttiginde anladım. Sakinlik çözüyor bence güvenli kılıyor olayları..
Sola döneceğim sol serittteyim seridi ortaladim ki arac girmesin seride , isik yanacak sola donus yapacagim.. bir taksici nasıl burnunu soktun oraya sen ...resmen ciceklige sifirlamis adam... Dondum gule gule tabi, diger turlusu yemez)) abi napıyorsun duscemm bakk dedim.. ışık yansın ben geceyim önce sonra sen geç dedim
) özür diledi adamcik.. napcan...
Dişlileri neydi hatırlıyor musun?