Elveda maviş

Aaaa yibere gitti mi ayh cok uzuldum bende:(( neyse derslere konsantre olmak lazim biraz ara vermek bazrn lazimdir.. icimiz acir ama gereklidir...

Back to school:)) mecburen sehir degistirdim ikisini de zapt edemeyecegim disarilarda... cubum duruyor git gel okula oraya buraya yine devam ulaşım için :)

Evet planlarim var :)) onlara odaklı inşallah su bir senede toparlarimm

Bana kırmızı ışıkta sen neden sol serittesin diyenn bir araç sürücüsü olmuştu :) kafamı cevirmedim ama baktim hala hararetli hararetli soyleniyor. Döndüm, ilerden sola doncem abi dedim :)) ha tamam dedi :))) ışık yaninca yiberemle hiç o yolda 120 lere çıkmam geride kaldı. Diğer kirmizda o takıldı .... Disli ile oynandigindan benim yibere 130,140 rahat yapardı . Ah yiberem..

Ben sakin olmam gerektigini dolmuscu datdatdat beni delirttiginde anladım. Sakinlik çözüyor bence güvenli kılıyor olayları..

Sola döneceğim sol serittteyim seridi ortaladim ki arac girmesin seride , isik yanacak sola donus yapacagim.. bir taksici nasıl burnunu soktun oraya sen ...resmen ciceklige sifirlamis adam... Dondum gule gule tabi, diger turlusu yemez :))) abi napıyorsun duscemm bakk dedim.. ışık yansın ben geceyim önce sonra sen geç dedim :)) özür diledi adamcik.. napcan...

Dişlileri neydi hatırlıyor musun?

Dişlileri neydi hatırlıyor musun?

Yaklaşık 1 bucuk sene önce dislileri ile yapilmis aldığım için motoru hatirlayamadim . Sormustum da kac oldugunu ama... merak edersen ilk sahibine sorayim? Numarasi duruyordur rehberde olabilir.

Orjinallerini de vermisti bana , orjinalleri taktirmistim. Yuvası resmen sallaniyordu çünkü ve zincir artık ayarlanmiyordu. Bakla cikartalim demişti ustada tekerler sokulunce, kurtuldum zincir derdinden de.. kalkislarda falan fark ediyor özellikle biraz yokuslarda . Tehlikeli gelmişti bana ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar