Konu dei$tigine gore bende geLebiLirim artik dedim..
Bi ara Locco yazmi$ti, on di$Liden kaLki$Larda ses geLdigini.. Arada bo$Luk oLdugundan yaptigini e bir puL iLe haLLoLdugunu beLirtmi$ti..
Ayni sorunu bende ya$amaya ba$Ladim.. SoL sinyaLim caLi$miyo, daha dogrusu akLina esince caLi$io cani istemediginde caLi$miyo.. Di$Li sorunu puL iLe haLLoLuyo da.. SinyaLi benimki gibi ariza yapan ve cozumunun ne oLdugunu biLen var mi arkada$Lar ?
selam SL ahalisi; arkadaşlar bu aynaların göstermemesi ortak sorunumuz. Hiç aynaları garantiden değiştirmek isteyen oldu mu, bildiğiniz gibi sorun tamamen mühendislik (dizayn,üretim) hatası
zeda3000' Alıntı:Lucas ayni sorun benim sag sinyalde var.Oyle bir sey oldumu hemen ilk once sol sinyale basiyorum sonra hemen arkasindan sag sinyale. Cok nadir oluyor ama oluyor. Sanirim beyin yada elektrik ile ilgili bir sorun.Yola cikmadan hep far ve sinyallerini kontrol et.Ozellikle arka stop lambani. Ben tek lambaya guvenmedigim icin arka kisma fosforlu reflektor pas yapistirdim.
cevabı verdim sinyal flaşörü değişecekKonu dei$tigine gore bende geLebiLirim artik dedim..
Bi ara Locco yazmi$ti, on di$Liden kaLki$Larda ses geLdigini.. Arada bo$Luk oLdugundan yaptigini e bir puL iLe haLLoLdugunu beLirtmi$ti..
Ayni sorunu bende ya$amaya ba$Ladim.. SoL sinyaLim caLi$miyo, daha dogrusu akLina esince caLi$io cani istemediginde caLi$miyo.. Di$Li sorunu puL iLe haLLoLuyo da.. SinyaLi benimki gibi ariza yapan ve cozumunun ne oLdugunu biLen var mi arkada$Lar ?
Şüphesiz sizler Keeway diyeceksiniz. Alırsam artçı ile uzun yol da yapmak istiyorum, uzun yoldan kastım en çok 400 - 500 km dir. Lütfen, tecrübeli arkadaşlar bana yorum yaparlarsa sevinirim. Uzun bir süre motorsuzluk mu yoksa ekonomik ve iyi görünümlü bu motor mu? Yorumlara şimdiden teşekkürler.
Kisaca en az 2 yiL kuLLanip tecrube kazanicam ve motosikLet zevkini ya$ayacagim diosan ha $imdi aLmi$sin ha seneye..
[/B]
merhaba arkadaslar kısmetse bu ayın sonu gibi coook uzun bi yolculuk yapcam.istanbul - Elazıg yaklasık 1500-2000 km arası yol yapmayı düşünüyorum.aranızda uzun yol tecrubesi olan arkadaslar varsa bana yardımcı ulurlarsa sevinirim
1- uzun yol yapılırken yanına alacagın motor malzemeleri neler?
2- motorla kac km de bir mola verdin?bana cabuk ısınıyo gibi geldide?
3-ortalma hızın neydi?
4- zorlandıgın durumlar oldumu (motorda veya senden kaynaklanan)
simdiden tesekkur ederim..
Kimyaci ben bir gunde 800 km yaptim Antalya - Konya - Antalya olarak.
Yanina alman gereken yedek ampul seti, yedek sigorta, yedek buji.
Motorda her 200 ile 150 km arasi mola ver. Vibrasyon dan dolayi yorulacaksin,Cok siki giyin tam koruma ile cik ruzgar seni cok yoracak.Uzerine fosforlu bir yelek al.Araclar seni gormuyor yada gormezlikten gelecek,.Kac defa refujlara yapistim karsidan serit ihlali yapanlar yuzunden.
Her mola verdiginde biri ile telefon irtibatini koru. Haritani al. Cok su ic, ve bolca benzin istasyonlarinda WC ihtiyacini gider.Bu surkilasyon seni dinc tutar.Motor otobanda isinmaz , korkun olmasin.Ortalama hizin 80 olacak.
Yola cikmadan motoruna tam bir kontrol yaptir. Frenlerin muntazam olmali.
Eger yolda kalirsan Jandarmayi ara.Onlar sana yardimci olur.
Kazasiz belasiz surusler diliyorum.Birde Elaziga gideceksen Harputa Ozel Harekatin yeri var oraya bir selam cak benim eski birlik. Birde benim icin PTT nin ordaki carsidan bal ye.![]()
merhaba arkadaslar kısmetse bu ayın sonu gibi coook uzun bi yolculuk yapcam.istanbul - Elazıg yaklasık 1500-2000 km arası yol yapmayı düşünüyorum.aranızda uzun yol tecrubesi olan arkadaslar varsa bana yardımcı ulurlarsa sevinirim
1- uzun yol yapılırken yanına alacagın motor malzemeleri neler?
2- motorla kac km de bir mola verdin?bana cabuk ısınıyo gibi geldide?
3-ortalma hızın neydi?
4- zorlandıgın durumlar oldumu (motorda veya senden kaynaklanan)
simdiden tesekkur ederim..
arkadaslar planda ufak bi değişiklik oldu kardesim de benimle geliyopazartesi motoru bakıma sokup salı yola cıkacam.kardesim 40 ben 70 toplam 110 kg + birer sırt cantası olacak.ankaray kadar akyazı-nallıhan ve beypazarı üzerinden gidecem hem daha kısa hemde daha manzaralı olucak.baya agac görcez herhlde
bu arada bütün tavsiyelere acıgım görmüş geçirmiş arkadaslardan.bol bol fotograf cekecem.insallah eglenceli ve dertsiz
bi yolculuk olur.bakalım bizim motorlar uzun yol gidiyo mu
arkadaslar planda ufak bi değişiklik oldu.kardesimin ısrarları üzerine dayanamdım oda benimle gelecek.ben 70, o 40 kg toplam 110 kg+2 sırt cantası olacak.ankaraya kadar akyazı-nallıhan-beypazarı üzerinden gidecez.buraların manzarasını cok övdüler hemde biraz yolu kısaltmış oluruz dedim ayrıyeten otoban sıkıcı olur gibime geliyo. sonra kayseri-malatya üzeri bildik yoldan ilerleyecez.bu arada yol üzerinde mt üyeleri varsa tanışmayı isterim.pazartesi motoru bakıma sokacam nasip olusa 22/08/2006 salı günü yola cıkacam suan 6500 km deyim bakalım yolculuk sonunda ne olacak.bol bol resim cekecem sizlerle paylasım eger sag salim varbilirsem![]()