Sonunda R25'imi aldım!!!

Hocam Pulsar almayı düşünüyordum, gidip denedim ama içime hiç sinmediği için vazgeçip 2 ay sonra asıl istediğimi aldım nihayet :) Eyvallah çok sağolun.

Hocam ilk açıldığı zamandan beri üyeyim zaten gruba. :mrgreen:
Hocam benim kafa 50-52 M civarında, Shoei'nin aynı bedeni ile kıyasladığınızda hangi kask daha iri duruyor acaba?
İnşallah Hafta sonu gidip deniyicem. Marushin için nereyi önerirsiniz Anadolu yakasında?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

Eldiveni çok beğendim hocam. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba? Fiyatıda uygunmuş çok iyi. :rendeer:

5 aydır kullanıyorum yırtılma eskime kesinlikle yok. Gayet de iyi pişirmez. Yırtılırsa bu sefer deri olanı alırım. Özellikle parmak kemik korumaları çok sert. (Kavga da iş görür. :)

Monttan memnunum havalandırması çok güzel :)

Tercih senin.

Hocam ilk açıldığı zamandan beri üyeyim zaten gruba. :mrgreen:
Hocam benim kafa 50-52 M civarında, Shoei'nin aynı bedeni ile kıyasladığınızda hangi kask daha iri duruyor acaba?
İnşallah Hafta sonu gidip deniyicem. Marushin için nereyi önerirsiniz Anadolu yakasında?

Özel mesaj atıyorum.

Hocam İnşallah bu sefer bir terslik çıkmaz. Tekrardan Hayırlı olsun uzun kmler kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :).

Hayırlı olsun hocam arayıpta bulunamayan renk mat gri karaborsa :D Benim boy 168, r25 e cbr125 ten çok daha rahat bineniliyordum ve çok daha rahat kullanıyordum boy ile ilgili değinmişsiniz ondan belirtmek istedim.

Hayırlı olsun. Baya cebelleştin yok motoru birakiyorum, yok butun parami veremem, zaten araba cok guzel soyle avantaj boyle avantaj :D haha

Hayırlı olsun hocam arayıpta bulunamayan renk mat gri karaborsa :D Benim boy 168, r25 e cbr125 ten çok daha rahat bineniliyordum ve çok daha rahat kullanıyordum boy ile ilgili değinmişsiniz ondan belirtmek istedim.

Hocam ben ilk defa motor alanlar için söyledim. Adamlar 1.60 boyuyla Adventure kullanıyor. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

Hayırlı olsun. Baya cebelleştin yok motoru birakiyorum, yok butun parami veremem, zaten araba cok guzel soyle avantaj boyle avantaj :D haha

Ahahahaha. :mrgreen: İnsan hayallerinden vazgeçemez. :cherry:
Çok teşekkür ederim. :rendeer:

tumblr_n9y9cmfEG61rd3juxo5_500.gif

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız. :mrgreen: Şaka bu arada gözüm kalmadı :king:

Hocam ben ilk defa motor alanlar için söyledim. Adamlar 1.60 boyuyla Adventure kullanıyor. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

Ahahahaha. :mrgreen: İnsan hayallerinden vazgeçemez. :cherry:
Çok teşekkür ederim. :rendeer:

Bilmem hatırlar mısın ama o konularından birinde yazmıştım sana.
O vermek istemediğin paran, senin hayallerini gerceklestiremiyorsa, zevklerini, istediklerini yapamıyorsan elinde dursa nolacak minvalinde...
Parayı mezara göturmucez iyi olmuş aldiğin. Allah kaza bela göstermesin.

Bilmem hatırlar mısın ama o konularından birinde yazmıştım sana.
O vermek istemediğin paran, senin hayallerini gerceklestiremiyorsa, zevklerini, istediklerini yapamıyorsan elinde dursa nolacak minvalinde...
Parayı mezara göturmucez iyi olmuş aldiğin. Allah kaza bela göstermesin.

Kesinlikle çok haklısın. Zaten bende vazgeçmek istemiyordum ama zam üstüne zam gelince kafam attı. :cherry:
Amin cümlemize çok teşekkür ederim. :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

https://33.media.tumblr.com/e2a2ae8c58678401357c9fdb83718622/tumblr_n9y9cmfEG61rd3juxo5_500.gif

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız. :mrgreen: Şaka bu arada gözüm kalmadı :king:

Yinede bi ufak tırstım ben senden. :mrgreen: Lütfen konumdan çıkarmısın :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------

Hocam İnşallah bu sefer bir terslik çıkmaz. Tekrardan Hayırlı olsun uzun kmler kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :).

Dostum makineyi aldım geldim, aşağıda yatıyor şuan. Tek terslik MTV için 8 gün bekleyecek olmam. :queen:

Hayirli ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Bende yaklasik bir aydir r25 almaya calisiyorum.Gonlumde mat gri rengi var ama o resmen karaborsa.Kapora verdim 3 haftadir bekliyorum.Siz hangi bayiden aldiniz ve nekadar sure beklediniz acaba ?

Hayirli ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Bende yaklasik bir aydir r25 almaya calisiyorum.Gonlumde mat gri rengi var ama o resmen karaborsa.Kapora verdim 3 haftadir bekliyorum.Siz hangi bayiden aldiniz ve nekadar sure beklediniz acaba ?

Hocam ben zaten sürekli irtibattaydım. 2-3 ay civarı önceden haber vermiştim ama Gri rengi tam bir muammaydı.
Sadece 1 tane R25 gelmiş ve şansıma Gri renkte idi. Direk ilk beni arayıp alıp almayacağımı sordu arkadaş. Biraz kısmet oldu diyelim.
Bayi: Tuna otomotiv Maltepe hocam.

S.A arkadaşlar.
Şuan hala tam olarak inanamıyorum ama aşağıda görmüş olduğunuz aleti sonunda satın alabildim!!
İçimde garip bir burukluk ve mutluluk var. Henüz kullanmadığım için hala inanamıyorum satın aldığıma. :thumleft:
Senelerce biriktirdiğin parayı son kuruşuna kadar çıkarıp vermek insanın canını sıkıyor biraz. :mrgreen:
Henüz motoru eve getirmedim. Birazdan gidip getiricem. Garajını hazırladım, bir güzel temizledim.

Sigorta ile boğuşuyorum şuan. En düşük Anadolu 1300 lira çıkıyor. :pale:
Yaş 25, ilk motor, İstanbul, Ehliyetimin 7. yılı ve hiç kazam yok.
MTV nedeniyle ayın 1'ine kadar bekleyip ruhsatı vs öyle çıkartıcam. Boşuna ödemeyelim 8 gün için dedim.

Motor :15,950 TL
MTV : 59 TL
Sigorta : 1300 TL
Plaka Ruhsat: 220 TL
Toplam :17,529 TL :pale:

Öyle böyle girmedi, canım yanıyor şuan çok fena. BKNZ :mrgreen:

Malesef henüz ekipmanları almadım.
Ne alıcağıma bir türlü karar veremediğim için beklemede. Hafta sonu ekipmanları alıcam inşallah.

Lütfen bana öneride bulunun.
Kask: Shoei veya Marushin düşünüyorum. Yalnız merak ettiğim Marushin AGV, Nolan vb gibi büyük bir kask ise almıyıcam. Karpuz gibi durmasın kafamda.
Mont: Aşırı sıcak şuan hava. Kesinlikle mont giyemem. 4Riders'ın fileli korumasından veya ona benzer bir şey almak istiyorum.
Eldiven: Önerilere açığım.
Koruma takozu: Uygun fiyata bilen varsa haber versin lütfen :)
Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

http://i.hizliresim.com/r95LJM.jpg

Buradan @biyeybaraküs abimize selam yolluyorum. :king:

inanılır gibi değil bu kadar zamandan (http://www.motosiklet.net/forum/search.php?searchid=12052947 ) sonra :queen:hayırlısı olsun kazasız belasız ,kavuşmak aslında her şeyin sonu sanki özlemek daha güzeldi 15 aylık motorum sadece 2900 km de

Hayırlı olsun hocam :) tekerin düz bassın. Arkada ki mt-25'e selamlar olsun. :king::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin,rengi çok orjinal.

hayırlı uğurlu olsun. güle güle, kazasız, belasız kullanın. hırsızlıklara karşı mutlaka önleminizi alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar