Sonunda R25'imi aldım!!!

4 gözle senin yorumunu bekliyodum abi ya. Müsadenle artık rahat rahat konu açabilirim değil mi? :queen:

konu açmak serbest bu saatten sonra R 25 bu borumu en hızlı 250 lik , aslında biraz daha bekleseydin yeni cbr 250 yi r 25 ler yağ pompası sorunu yaşıyormuş :queen:

konu açmak serbest bu saatten sonra R 25 bu borumu en hızlı 250 lik , aslında biraz daha bekleseydin yeni cbr 250 yi r 25 ler yağ pompası sorunu yaşıyormuş :queen:

Daha ne kadar bekliyim.. :mrgreen:
Yeni CBR gelince zaten direk ona geçme gibi bi planım var eğer CC büyütmezsem. :cherry:

H.olsun kardeşim. İçine kurt düşürmek gibi olmasın ama fazla ifşa etme derim ben motoruda takıldığın yerleride özellikle face sayfalarına dikkat et selametle.

H.olsun kardeşim. İçine kurt düşürmek gibi olmasın ama fazla ifşa etme derim ben motoruda takıldığın yerleride özellikle face sayfalarına dikkat et selametle.

Öyle face sayfalarında vs paylaşım yapmıyorum zaten.
Evimde çift kilitli, kamera ve bekçi korumalı kapalı kişisel garaj, İş yerimde özel güvenlikli, kayıtsız kimsenin alınmadığı askeri seviyede güvenli bir park alanım var.
Dışarıda bırakıp bir yere gidecek kadar da zengin değilim. Üzerine disk kilidi + zincir kilit alıyorum. Bir de rabbim var gerisi onda işte. :)

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.Paran bittiyse lastiğede fazla takılma apacilik yapmadığın sürece lastikten dolayı başına birşey gelmez çok abartılıyor,psikolojik olarak lastik kötü bu lastik naylon diyip duruyolar fren yapmaya korkup duramayincada lastiği çöp ilan ediyolar sıkma canını bu konuda, her türlü idare eder seni.Birde mahalle köpeklerine iyi bak onlar olduğu ve motora saldırdığı sürece motorunu kimse çalmaya kimse yanaşmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar