Erkeklik Burada Başlar/Biter: "Ya Motor, Ya Ben" Resti. Ne Yapmalı?

Çevremizden görüyoruz duyuyoruz. Bazı bayanlar (eş ya da kız arkadaş) kendisini motosiklet ile kıyaslamak gibi bir hataya düşüyor ve resti çekiyor: "Ya Motor, Ya Ben". Ne yapmalı bu durumda? Orta b,r yol bulunab,lir mi? Lütfen çare. ("Kadının ağzını burnunu kırarım, motora da binerim" gibi abuk subuk cevaplar yazılmasın)

Motoru seç dostum.Seni sen olduğun için seven insan bulmalısın.

bence kendini motosiklet ile kıyaslayan biriyle ilişkinin sağlam olacağını düşünmüyorum.

Merhaba

Orta yol "peki karicim"dir. Kız arkadassa,seviyorsan seçim senin.. ancak orta yol yine "peki canim"dan geçiyor.

Motosikleti
Rsv4+D250
Merhaba

Orta yol "peki karicim"dir. Kız arkadassa,seviyorsan seçim senin.. ancak orta yol yine "peki canim"dan geçiyor.

Eğer arada kalırsan gerçekten senin için önemli olanı seç bağlı olduğunu arayı bulmak için motoru çok sevdiğin ya da en iyi arkadaşın gibi her işini gördüğünü tanımla ona ve cansız bir şeyle kendisini kıyaslamasının kendi kendine edebileceği bir hakeret olacağını anlat.

Kendisini bi eşya,madde ile kıyaslayan bi insanın aklına şaşarım.
Daha zeki ve seni gerçekten seveni bul dostum.

Çevremizden görüyoruz duyuyoruz. Bazı bayanlar (eş ya da kız arkadaş) kendisini motosiklet ile kıyaslamak gibi bir hataya düşüyor ve resti çekiyor: "Ya Motor, Ya Ben". Ne yapmalı bu durumda? Orta b,r yol bulunab,lir mi? Lütfen çare. ("Kadının ağzını burnunu kırarım, motora da binerim" gibi abuk subuk cevaplar yazılmasın)

Ya motor ya ben, ya ps3 ya ben, ya x ya ben..
Bu silsile böyle devam eder. Sizleri tanıdığı vakit motosiklet kullanıyordunuz deģil mi? O zaman sorun olmadıysa şimdi de olmamalı. Bir yerden sonra hiçbir şeyden tat alamayan birisi olur çıkarsanız hoş olmaz.
Motosiklet önemli. :p

Seviyorsam deli gibi, motosiklet yalan olur
Gerçi tabikide sen dedikten sonra yumuşar satmasanda olur, daha az vakit gecirirsin motosikletle olur biter

Senin mutlu olmanı istemiyorsa vardır o sevgilide bir terslik. Ayrıca karakter meselesi bu biraz. Reste rest, atara atar, gidere gider yapacaksın. Ne kadar yumuşak davranırsanız o kadar hayallerinizden uzaklaştırıyorlar sizi.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
O tür problemler eskidendi. Şimdi İnternet'e bile bağlanabilen cep telefonları var.
Ya motosiklet ya ben diyene,
- tabiki sen
dedikten sonra
- tabi sende cep telefonundan vaz geçeceksin
Şeklinde karşılık veriyorsunuz. Konu sonsuza kadar açılmamak üzere kapanıyor.

Kardeşim kusura bakma da;

Sevgilin seninle birlikte motor üstünde gezmekten ve uzun yol yapmaktan keyif almalı hatta ve hatta sen sürüyorsun diye binmeli o motora.

Hele ki uzun yolda sımsıkı sarılmalı sana ama durum vahimm.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her zaman abartmak kötüdür. Yani motoru seversin de eşine ilgi gösteremeyecek kadar da sevmemelisin. Sonuçta eş demek sadece lafta değil. Senle ebediyete kadar gidecek bir eştir o. Ama eşine ilgi göstermene rağmen inatla motoru bahane ederek bu cümleleri kullanıyorsa bence üstünlük göstermek istiyordur.Bu da yanlış bir hareket. Davranışınızı eşinizi kırmadan mantık çerçevesinde izah edebilirsiniz :)

bazı şeylerin değerini abartmamak gerekir tabiki neyi seçiceğine sen karar vericen ama uyandıralım insanın değeri bir yere kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar