Hayırlı olsun. Is bilekte biter. Motora alışana kadar kontrollü gaz açarsın
Koskoca Honda üretmiş, mühendisler yapmış etmiş ama birisi beğenmedi diye almamak... Zevkimizi başkalarının düşünceleriyle yaşamadığımız günleri görürüz umarımBari rodajını bitirseydin bende dün cbf150 mi teslim aldım benimde gözüm bundan sonra cb500f te idi ama aea motoru pek begenmedi sanırım o yüzden bende bi negatif yaklaşıyorum
Koskoca Honda üretmiş, mühendisler yapmış etmiş ama birisi beğenmedi diye almamak... Zevkimizi başkalarının düşünceleriyle yaşamadığımız günleri görürüz umarım
Koskoca Honda üretmiş, mühendisler yapmış etmiş ama birisi beğenmedi diye almamak... Zevkimizi başkalarının düşünceleriyle yaşamadığımız günleri görürüz umarım
Hayırlı olsun. Allah korusun.
Rengini merak ettim.
Full ekipmansız (bot dahil), binme derim ...
Güvenli ve eğlenceli sürüşler.
Bu hızla 3 aya hayabusa tamamdır![]()
Bari rodajını bitirseydin bende dün cbf150 mi teslim aldım benimde gözüm bundan sonra cb500f te idi ama aea motoru pek begenmedi sanırım o yüzden bende bi negatif yaklaşıyorum
Keşke biraz daha tecrübe ile alsaydınız ama olsun cb500 öyle kontrol edilemeyecek bir güçte değil yeterki kurallara uyun ve dikkatli kullanın. Bence ilk bir kaç gün kalabalık trafiğe girmeyin. Alıştırma yapın.
Güzel ve sorunsuz günler geçirmeniz dileğiyle, fotoğraf bekliyorum.
Üstünde de bir poz. :thumleft:
Ani duruşlarda motosikleti dik tutmaya dikkat edin. Boyunuz çok uzun değilse motoru devirirsiniz. Ağır motorun dur kalk işi zor.