AEA'nın Trafikte Sürüşü

Arabacıların anladığı dilden konuşuyor bence trafik de. Kurunun yanın da yaş da yanar. Saha bu, kurallar bu, buna göre oynuyor oyununu. Ayrıca çok da abartılı sürmemiş. Hepimizin yaptığı filtrelemeyi yüksek hız da yapmış sadece o kadar. Kendisinin de söylediği gibi memleket de orman kanunları geçerli durum da, bıçak ağız da geziyor herkes.

Motto Akademi ne diyor acaba bu islere? Bu surusu destekleyen bir yerden -agzinda bicakla herkese haddini bildirmeye calisan, trafigi savas zanneden deluzyonlu motorcular disinda- egitim almak isteyen olur mu merak ediyor insan.

Türkiye deki motosiklet sahnesine en çok katkısı olanlardan birinin aynı zamanda diğer sürücülerden motosiklete en çok antipati toplayan kişilerden olacak(belki de olmuş) olması, ironiye gel

adam ne kadar apaçi olsa da iyi kullanıyor yav.
zaten apaçiliği de seviyor, kendisi de söylüyo

Her zaman böyle motor sürüyosa hayatta kalmasına hayret ettim. Video baya aykırı olduğundan AEA siler belki diye indiriyorum :mrgreen:

Barkının öyle çok usta bir motosikletçi olduğunu düşünmüyorum. Sürüşü gayet sıradan. fakat bu tür sürüşler şehir içinde yapılmamalı, otobana çıkılmalı orada hız yapılmalı. Şehir içinde 10 dk lık bir sürüş süresince 1000 kişiye yakın insandan küfür yersin arkadaş. Küfrü geçtim, insanların hayatını tehlikeye atıyorsun, yok arabalara bişey olmazmış mış, kasası varmış mış. Arabanın kasasıda olsa bir motosiklet arabaya takla attırabilir, biraz olasılıkları hesaplarsanız bunu anlarsınız.

ben tanıştım 2 kez çanakkale motor festivalinde ve ataşehirde bizzat konuştum tv dekinin aynısı konuşuyor şaka yapıyor geyik gırla çok şey öğrendik eleştiriyorlar ama barkın abi olmasaydı mesela ben motorcu değidim

aynen bende eskişehire gelince tanıştım 5-6 saat beraberdık aynı vıdeolardaki gibi cok komik bi adam :D bayanlarla ilgili bol bol öğüt vermişti ^^ . diğer videoları gıbı olmamiş ama yola konsantre olmaktan konusmamıs ilk defa eglenmeden sırıtmadan izledim :D

Barkının öyle çok usta bir motosikletçi olduğunu düşünmüyorum. Sürüşü gayet sıradan. fakat bu tür sürüşler şehir içinde yapılmamalı, otobana çıkılmalı orada hız yapılmalı. Şehir içinde 10 dk lık bir sürüş süresince 1000 kişiye yakın insandan küfür yersin arkadaş. Küfrü geçtim, insanların hayatını tehlikeye atıyorsun, yok arabalara bişey olmazmış mış, kasası varmış mış. Arabanın kasasıda olsa bir motosiklet arabaya takla attırabilir, biraz olasılıkları hesaplarsanız bunu anlarsınız.

yaw arabanın kasası varmış tamam da o da çizilen soyulan malzemeden arkadaş. bi sürtse kapı komple boyanacak... bir sürü masraf çıkacak araba sahibine. duruken geçersin anlarım da ortalama 100 e yakın hızla akan bir trafikte böyle geçerken (mesela kamyonla taksinin arasından geçişi) orada taksici hafif kamyona bi yaklaşsa adam gider. suçlu da kendisidir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:53 ----------

Eğer bunu sürüş kabul edersek Halil arkadaşımızı tek geçerim :) Bence Halil daha güzel sürüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=su5C36SCgos

peki 1.3 ticari tip opel corsa ile aynı kıvamda bir sürüş olursa

Mersin İl Temsilcisi
ya barkın usta, sanki yapılmaması gerekenleri mi çekmiş?
emniyet şeritlerine girme ve sağdan geçmeler, makas atmalar...
şaşırdım usta!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Barkın da İKARUS başlangıcı olmasın.Aman dikkat barkın pamuk mevzusu yakın duruyor sanki...

Bünlük motorlö büdö sünyölmü vöröcök...
Bu kafa neyin eseri arkadaş, her bulduğunuzu yemeyin.

Omamış usta , olmamış..! Trafikte Bize yapılınca kızılan tüm hareketler mislisiyle karşı tarafa yapılmış , nerede kaldı nasihatler , tavsiyeler falan filan.. ::gazla:::pr::santa:
"İmamın dediğini yap , yaptığını yapma" sözünün canlı örneği..:santa:

Ya kardeşim ne çok takıntılı adamlarsınız. Adam 2 gün önce video attı hemen sonra prim prim prim, ben bunu forumda paylaşayımda insanlar görsün izlesin hemen prim yapayım.Size ne kardeşim Kaza yaparsa sanamı yapıcak senmi ödiceksin parasını Sinyal vermiyo diyosun adam 1000'lik makina kullanıyor Ne kadar süratle gittiği belli o hızlarda sinyalmi versin? İnsanları bu kadar yargılamıyın. Sanki kendi şürüşünüz çok uygun Hiç bir yasa çiğnemiyosunuz siz demi.

Ya kardeşim ne çok takıntılı adamlarsınız. Adam 2 gün önce video attı hemen sonra prim prim prim, ben bunu forumda paylaşayımda insanlar görsün izlesin hemen prim yapayım.Size ne kardeşim Kaza yaparsa sanamı yapıcak senmi ödiceksin parasını Sinyal vermiyo diyosun adam 1000'lik makina kullanıyor Ne kadar süratle gittiği belli o hızlarda sinyalmi versin? İnsanları bu kadar yargılamıyın. Sanki kendi şürüşünüz çok uygun Hiç bir yasa çiğnemiyosunuz siz demi.
Tehlikeye attığı araçların içinde aile bireylerin olduğunu düşün bir de öyle yorumla. Herkes hız yapabilir ama hız yaptığında aldığı olumsuz eleştirinin mantıklı bir savunması olamaz. Hız yapan kim olursa olsun ucu bana, sevdiklerime dokunursa istediğimi söylemeye hakkım olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar