AEA'nın Trafikte Sürüşü

Adam sürmüş, akıp gitmiş. Ne kendisi ne de diğer sürücüler için, İstanbul'da araç kullanan ortalama bir sürücüden daha fazla tehlike yaratmamış kanısındayım. Bu kadar seri ve motora hakim sürmek için pist eğitimi, güvenli sürüş eğitimi ve yüzbinlerce km trafikte sürmüş olmak yeterli midir? Yoksa iş yetenekte ve istekte mi bitiyor?

https://www.youtube.com/watch?v=wzbFTW3BRhU

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün akşam seyrederken ürkmüştüm. Harika kullanmasının yanı sıra "Ben kullansam şurada kaza yapardım"dediğim bayağı bir yer oldu.Sanırım asla böyle motor kullanamayacağım :) ...

Hayatını, yaşama biçimini, işini, aşkını, her şeyini motosiklet yaptı adam. 2011 den bu yana takipçisiyim her ne kadar çok istesem de tanışma fırsatını bulamadığım adamdır. Ne aldığı eğitimin ne sürdüğü kilometrenin ne de kullandığı farklı motorların hesabı belli değildir. Adam her kuşu sevdi leylek bile kalması kısacası. Daha iyisi tabi ki vardır bunu kendi de inkar etmez fakat bazı konularda kendisinin üstüne görmedim. Bir gün inşallah tanışmak umuduyla. :cat:

Adam sürmüş, akıp gitmiş. Ne kendisi ne de diğer sürücüler için, İstanbul'da araç kullanan ortalama bir sürücüden daha fazla tehlike yaratmamış kanısındayım. Bu kadar seri ve motora hakim sürmek için pist eğitimi, güvenli sürüş eğitimi ve yüzbinlerce km trafikte sürmüş olmak yeterli midir? Yoksa iş yetenekte ve istekte mi bitiyor?

https://www.youtube.com/watch?v=wzbFTW3BRhU

dün akşam izledim....

yanımdan gecseydi ana avrat söverdim dedim ... ki motorcuların yanından o şekilde geçiyor..

ama tabii barkın olduğunu bilmeyerek derdim...

Kendisini severek başladım ama her geçen gün nefret ediyorum, motorcunun yanından geçişi, her defasında sinyal vermiyor diye küfür ettiği araçların yanından sinyal vermeden geçişi, hadi madem sinyal vermiyorsun diğer vermeyen arabaları suçlama.

adam öyle bir konuşuyor ki motordan inmemiş sanki hırçın bir sevişme sonrası konuşması gibi...

İlk defa bu adamın bir videosunu yarına bıraktım. Anlamsız bir video olmuş.
O taksiye de ne gerek var korna çalmaya. Adamın dibine giriyon. Sonra taksiciler suçlu...

Bunları yapmak için biraz gözü kara birazda apaçi olmanız yeterli bence fazla abartıyorsunuz ayrıca bunlar marifet

değil barkının da bilmedikleri var örneğin yırtıcı kuş un ömrünün az olacağı gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayatını, yaşama biçimini, işini, aşkını, her şeyini motosiklet yaptı adam. 2011 den bu yana takipçisiyim her ne kadar çok istesem de tanışma fırsatını bulamadığım adamdır. Ne aldığı eğitimin ne sürdüğü kilometrenin ne de kullandığı farklı motorların hesabı belli değildir. Adam her kuşu sevdi leylek bile kalması kısacası. Daha iyisi tabi ki vardır bunu kendi de inkar etmez fakat bazı konularda kendisinin üstüne görmedim. Bir gün inşallah tanışmak umuduyla. :cat:

ben tanıştım 2 kez çanakkale motor festivalinde ve ataşehirde bizzat konuştum tv dekinin aynısı konuşuyor şaka yapıyor geyik gırla çok şey öğrendik eleştiriyorlar ama barkın abi olmasaydı mesela ben motorcu değidim

motosikletin yönünü ayarla ve ver gazı adamın yaptıklarında bir şey yok klasik sürüşüm:) eğitime felanda gerek yok hani sürersin ha eğitimle biraz geç patlarsın heralde

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Gerçekten güzel sürüyor,yeteneği ve deneyimi fazlaca var ama bence çok gereksiz risklere giriyor,hatta bazen diğer sürücüler içinde tehlike yaratıyor.Gerçi kendi de inkar etmiyor bunları.Bir çok videosunda laf arasında,trafikte apaçilik yaptığına dair lafları kendi ağzından duyduk.Yine de yeni başlayan bir çok gencin Barkın'ı örnek aldığını hesaba katarsak bence bu tarz videolarla onlara kötü örnek oluyor.Bunların yanında şahsi görüşüm izlmesi zevkli bir videoydu.:)

Sürüş tekniği 10 üzerinden 10 puan. Kenara çekip aynaları sabitlemediği için 5 puan kırıyorum. Netice 10 üzerinden 5 puan.

Bu videoda güvenli sürüş göremedim ben. Güvenli sürüş kurallarını hiçe sayarsanız zaman ve tecrübe ile böyle akıcı sürebilirsiniz. Böyle sürmek için biraz apaçi olmak lazım :)

Sokayım öyle aynaya.. Ama 4. dakikadan öğreneceğimi öğrendim. Bağlantı yolunda tutmayan asfaltta nerede gaz açmam gerektiğini anladım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar