Bajaj'a bu kadar yüklenilmesini ben birazda bizlere çok yakın olmalarına da bağlıyorum , Gayrettepe'deki servislerine(Motoser) gidiyorum acaip ilgililer , bilgilendirme vb süper , bir kere de eve yakın olduğundan fren balatası değiştirmeye Oktay usta'ya gittim oda ilgili bir usta ben söylemeden neden fren balatan erken bitiyor vb ilgilendim (Japon olsa balatayı değiştirir geçer öteye) ,sürüşüme baktı, çözüm önerdi.Daha önce Yamaha YBR125'im vardı iyi bir servislerine gidiyordum , tamamen kapalı kutu hiç birşey öğrenemiyorum ,en son garantisi dolmamış aküyüde bana ücretli değiştirdiler (Vaktim yoktu , motorda lazımdı) ondan sonra yamaha servisine gitmeyi bıraktım.
Pulsar 200ns'de 10000 bakımını yaptırdım , Yamaha YBR125'e göre %40-50 daha düşük maliyet tuttu 10000 km'ye kadar toplam bakım malyetim (ki bu motor enjeksiyonlu).
Hangi markada şu forumda karşımızda bir muhatap var ? Bajaj'da bir sorun olduğunda mesaj ile bile sorabileceğimiz bir muhatap var, bu nedenle Bajaj satışları ivmelenerek artmaya devam edecek bence.
Bu arada eskiden ben eleştiriyordum Bajaj Pulsar aşk gibi herkesin ufak tefek sorunları var ama kimse şikayetçi değil diye şimdi bende o ekibe katıldım![]()
Bütçe sıkıntısı nedeni ile DUKE 250 motorumu satıp Pulsar 200NS aldım. Yani ABS yok haliyle tek eksiği bunu hissetim. Onun dışında DUKE den daha yumuşak amörtisör mevcut daha az titreşimli ve selesi daha yumuşak ki bunlar benim çok hoşuma gitti. Malzeme kalitesi olarak İllaki KTM ile kıyaslamaz ancak şahsen benim beklediğimden çok iyi çıktı. Seyir halinde iken stop etmesi dışında başka bir sorunla karşılaşmadım. Kısacası Şahsen Pulsar 200 NS sevdim almayı düşününenlere tavsiye ederim.
Hala mı stop ediyor?
Yoksa güncelleme ile düzeldi mi?
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce sıfır ns 200 aldım aldığıma bin pişman oldum motor sabah işe giderken şarıl şarıl benzin akıttığını gördüm depo fulldü şuan yarıya düştü sizce sorun ne olabilir motor çalışıyor marsa bastığımda servise bıraktım bakacaklar
Daha önce böyle bir problem yaşayan duymadım. Sizin talihsizliğiniz. Yerinizde olsam motosikletin ayıplı olup değişimini isterdim. Böyle bir hakkınız var
ben tahliye diyecektim ama belki bir hortum vs çıkmıştır demonte geliyor sanırım bu motorlar montaj esnasında olabilir temeniniz bir kaza oluşmamış olması bence
Hocam aynısı benim başıma geldi bayiden çıktım 1-2 saat gezdim, benzinlikte fullledim eve gelip motoru ayaklıkta bıraktım yemek yerken benzin aktığını gördüm. Servisi aradım yarın uğrucam bende motorcu arkadaşlarla baktık tahliye borusundan akıyor, benzinlikte çok doldurmuşlar dedi anlayan arkadaşlar.Yarın sabah servise gidicem hortumda çok acaip yerden geçiyordu egzosun üstü benzin filan oldu biraz korktum.
Ben deponun vanasını diğer tarafa çevirdim biraz akıp bitti sürmeye devam ettim bir şey olmadı.
Benim ki 150 NS bu arada.
Bir iki kere stop etti. Yeni yazılım attırmadım attırsam belki sorun ortadan kalkar ama yani çok önemli bir sorun olmadığı için şuan gerek görmedim. İlk bakıma gittiğimde yeni güncellemeyi yükleticem.
bajaj almayın:cat:
+1
Hintliler icinde hero ve tvs alinir bencede
Yoksa tenereyi satılığa çıkarmanın sebebi bajaj mıbir açığını gördünüz ya hemen " vurun kahpeye " misali sizdeki.
şurda bajaj alma diyenlerin %90 nın kıçı bajaj koltuğuna değmemiş insanlar. Cidden anlamıyorum ya bilmeden etmeden işkembeden sallayanları.
bajajım falanda yok merak etmeyin.
bir açığını gördünüz ya hemen " vurun kahpeye " misali sizdeki.
şurda bajaj alma diyenlerin %90 nın kıçı bajaj koltuğuna değmemiş insanlar. Cidden anlamıyorum ya bilmeden etmeden işkembeden sallayanları.
bajajım falanda yok merak etmeyin.
Yoksa tenereyi satılığa çıkarmanın sebebi bajaj mı![]()
![]()
yamaha motoru geri çağırınca kaliteli marka bakın neler yapıyor bajaj arızalanınca işte böyle iyi oldu![]()