Ellerim Nasır Tutmaya Başladı

Selamlar,
1.5 aydan beri motor sürmeye başladım. Her gün işe gidip geliyorum, günde ortalama 20km yol yapıyorum. Motoru aldığımdan beri elim nasır tuttu.
Eldivenim resimdekinden. Nasırlar artık rahatsız edici olmaya başladı.
Tecrübe eden var mı? Tavsiyeleriniz var mı?
37956877736031767409.jpg

Rezerve, aynı sorun bendede var arkadaşlar arasında alay konusu oluyorum :D

Ben işin faide kısmındayım , tamam bazı hallerde hoj değildir, emme banyoda artıkın kese kullanmıyorum^^

Hop bende Kocaelide yasiyorum daha kaliteli deri bakarsan olmaz birsey bende hergun suruyorum ama tik yok alpine stars gp pro ya gectim para toplayip yurt disindan aldim tavsiye ederim biraz vergili oldu ama olsun

nasırlı yerlere neutrogena gibi nemlendirmesi yüksek kremler kullanın.

3 yıldır motor kullanıyorum hiç nasır yok ?
Yüksek ihtimalle elcikleri çok sıkıyosunuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Baslik cok sakat cok fena troller geldi aklima ama uyelik gider :)

Benimde 2 elimde de nasır var çözümü nedir bunun?
Yanlış anlamayın barfiks çekmekden:)

Baba mesleğini icra ederken ellerimizi ağır işlerde çokça kullanmamız gerekirdi. Nasır kaçınılmaz olurdu. Dolayısiyle bu konuda deneyimliyim.
Nasır aynı bölgede sürekli tahriş yada basınç yüzünden oluşur. Buradaki nasırın soorumlusu eldiven gbi görünüyor. Elviveninizin içi yumuşak değilse nasır yapabilir. Ki cildiniz duyarlıysa başkalarına nazaran daha çok yapar. Eldiveninizin iç bölümüne yumuşak eklemeler yapılabilir.
İkincisi elcikler sertse yumuşak olanlarla değiştirebilirsiniz. Değiştirmeden öte elciklere geçirebileceğiniz yumuşak sünger kılıflardan alın.
Son olarak krem kullanabilirsiniz. Bir dermotolojiste başvurursanız vereceği bir kremi günlük kullanarak bu sıkıntı çözülebilir. Olmadı en basit cilt kremleride etkili oluyor.
Tabii kremi eldiveninizi kullanmayacağınız zaman sürmeniz gerek. Aksi taktirde eldivenin içi kirlenir. Mutlaka takmanız gerekirse altına bir lastik eldiven geçirerek bu sorunu halledebilirsiniz.

Son düzenleme:
Beyler sorun motosiklet kullanmaktan mı kaynaklanıyor emin miyiz? :p

Haci 4 yildir motosiklet kullaniyorum nasir sorunu hic olmadi. Baska bir eldivenle kullanmayi denedin mi? Bir de bildigim kadariyla gidonu zaten sikmamak gerek.

Bence gidonu çok sıkmaktan değil. Çok sıksa su toplardı elleri :) Pulsar41, geçmiş olsun bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar