Bu aklı vermeyeydin iyiydiyiydi... motora binmek için gözü karartmasın...Sabırlı ol yahu. Babam mefta olunca zati o motor sana kalıcak köküyle
merhaba
başlıktan da belli oldugu gibi babamın motorunu kullanmak istiyorum oda motoru vermek istemiyor daha zamanın var sen daha tecrübesiz sin diyor ehliyetimi almadan önce vermiyodu bende diyordum ehliyetim yok diye vermiyor ehliyetimi aldım aldıgımdan buyana max 4 kez bindim oda mahalle içinde biyere gitmek için arkadaşlarım la gezmek icin istiyorum motoru hep bir bahane uyduruyo yok trafige nasıl çıkıcan sen diyor tecrüben yok diyorr:
r:
yaklaşık 5 seneden beri kaçak göçek motor üzerindeyim babamın haberi olmadan aldıgım motorda 5-6 bim km tecrübem var :queen: tamam cok degil ama yani trafiğe çıkamıcak kadarda tecrübesiz degilim. bu arada motor bajaj 150 boxer yüksek cc motorda degil ben babamı nasıl ikna edebilirim :silent: bana bi yardım edermisiniz
merhaba
başlıktan da belli oldugu gibi babamın motorunu kullanmak istiyorum oda motoru vermek istemiyor daha zamanın var sen daha tecrübesiz sin diyor ehliyetimi almadan önce vermiyodu bende diyordum ehliyetim yok diye vermiyor ehliyetimi aldım aldıgımdan buyana max 4 kez bindim oda mahalle içinde biyere gitmek için arkadaşlarım la gezmek icin istiyorum motoru hep bir bahane uyduruyo yok trafige nasıl çıkıcan sen diyor tecrüben yok diyorr:
r:
yaklaşık 5 seneden beri kaçak göçek motor üzerindeyim babamın haberi olmadan aldıgım motorda 5-6 bim km tecrübem var :queen: tamam cok degil ama yani trafiğe çıkamıcak kadarda tecrübesiz degilim. bu arada motor bajaj 150 boxer yüksek cc motorda degil ben babamı nasıl ikna edebilirim :silent: bana bi yardım edermisiniz
Motosikleti kısmındaki "Bajaj boxer 150 bm" BM'nin açılımı babamın motoru mu? Çok güldüm sabah sabah:queen:
İlk önce Babanızın sonra Annenizin rızasını alarak motosiklete binin. :cat:
O sorumluluğu almak istemediğindendir.
Ama zorunluluk olarak gösterebilirsen, bir iş görmesi anlamında, o zaman razı olabilir.
İlkokula giden çocuğuna traktör kullandırtmaları gibi mesela ...
Motosikletle işe yarar bir iş yap, iş görüver, bi yerlere gidiver geliver mesela ... işleri görülsün... Motosiklete binmen "bi işe yarasın", onların gözünde...
Olmadı, kurye olarak falan bir işe gir, yazın 1-2 ay çalışırsın ... Bu zaten öğrendi, der...
Diğer türlü; sırf keyfine, vereceğini sanmıyorum; vermiyorsa...