ALARMLI DİSK KİLİT TAVSİYELERİNİZ...

Bende alarmli urban var 120 tl ye almıştım motosikletaksesuarlarından.Abus'a o parayı verecegime şimdiki kilidimden 5 tane daha alır motorun enteresan yerlerine koyarım.Hırsız kafaya taktiktan sonra ister Abus ister başka marka olsun farketmez.

Alırsın 4 tane urban alarmli kilit, hırsız onların hepsini halledene kadar ortalik şenlik yerine döner.Bence tek bir Abusa o parayı bayılmaktansa bu çözüm daha mantıklı.

Bende alarmli urban var 120 tl ye almıştım motosikletaksesuarlarından.Abus'a o parayı verecegime şimdiki kilidimden 5 tane daha alır motorun enteresan yerlerine koyarım.Hırsız kafaya taktiktan sonra ister Abus ister başka marka olsun farketmez.

Alırsın 4 tane urban alarmli kilit, hırsız onların hepsini halledene kadar ortalik şenlik yerine döner.Bence tek bir Abusa o parayı bayılmaktansa bu çözüm daha mantıklı.

senin dediğinde doğru ama birde o 5 kiliti sabah çıkarırken zor olucak birini açarken biri ötücek falan aklıma o takıldı şimdi ama mantıklı mı mantıklı ona lafım yok. aslında en iyi 1 abus alıcaksın bir tane de sağlamından bir kilit arkayada ucuzlardan disk kilit takacaksın 3 tane koruma ile sapasağlam..

iyide okadar kilidi sen söküp takmayacakmısın,,hiç pratik olmaz,mesela gün içinde gittiğin heryerde 4 tane kilidi tak sonra tek tek sök,biraz sonra tekrar durman gerekti hadi bakalım sil baştan,,hiç mantıklı değil,birde bu kilitleri takarken 1ci yi taktıktan sonra 2ciyi 3cüyü takerkende haliyle hafis sallantı olacak,bu ilk taktığın kilitler ötmeye başlıycak,ozaman ne yapıcan,ve sökerkende bu durum geçerli

neticede hiç pratik bişey değil,,gün içinde 1 tane takarım dersenizde hiç anlamı yok çünkü 3 saniyede kırılabiliyor,varlığı yokluğu farketmiyor

neticede gün içinde kullanmak için bir tane abus 8077 olacak,gece takviye amaçlı ucuzlardan da alınabilir ama 60-80 tl likten değil,çünkü ben bu ucuzlardan almıştım taktığımda motorun yanından giderken bile kendi kendine öttüğü oluyordu,durduk yerde kendi kendinede çalıyordu,hassaslık ayarıda olmadığından birşeyde yapamıyorsun,,neticede ucuz etin yahnisi

bunların yanına gece için 12mm kalınlıkta zincirde şart

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------

rocco 17 ben yazarken sen benden önce davranmışsın,aynı şeyleri yazmışız

iyide okadar kilidi sen söküp takmayacakmısın,,hiç pratik olmaz,mesela gün içinde gittiğin heryerde 4 tane kilidi tak sonra tek tek sök,biraz sonra tekrar durman gerekti hadi bakalım sil baştan,,hiç mantıklı değil,birde bu kilitleri takarken 1ci yi taktıktan sonra 2ciyi 3cüyü takerkende haliyle hafis sallantı olacak,bu ilk taktığın kilitler ötmeye başlıycak,ozaman ne yapıcan,ve sökerkende bu durum geçerli

neticede hiç pratik bişey değil,,gün içinde 1 tane takarım dersenizde hiç anlamı yok çünkü 3 saniyede kırılabiliyor,varlığı yokluğu farketmiyor

neticede gün içinde kullanmak için bir tane abus 8077 olacak,gece takviye amaçlı ucuzlardan da alınabilir ama 60-80 tl likten değil,çünkü ben bu ucuzlardan almıştım taktığımda motorun yanından giderken bile kendi kendine öttüğü oluyordu,durduk yerde kendi kendinede çalıyordu,hassaslık ayarıda olmadığından birşeyde yapamıyorsun,,neticede ucuz etin yahnisi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------

Hırsız çalarken erinmiyorsa sende bir zahmet erinmeyiver.Birde senin dediğin kadar hassas değil bu alarmlar, alt tarafı anahtarı sokup kiliti çıkaracaksin neden alarm çalsın.Hepsini söküp hepsini takman en fazla 1 dk alır.

Benim iddiam bir tane kilite o kadar para vereceğime gider aynı paraya 5 tane alarm alırım emin olun hırsız o 5 tane alarmı iptal edene kadar senin 1 Abusunu çok daha kısa sürede etkisiz hale getirir. Olmadı lastiği söker senin Abus lastikte görevini yapmaya devam eder.Ancak çoklu kilitte en azından ortalık bir karışır, hırsız uğraşmamayı tercih eder.

Hırsız çalarken erinmiyorsa sende bir zahmet erinmeyiver.Birde senin dediğin kadar hassas değil bu alarmlar, alt tarafı anahtarı sokup kiliti çıkaracaksin neden alarm çalsın.Hepsini söküp hepsini takman en fazla 1 dk alır.

Benim iddiam bir tane kilite o kadar para vereceğime gider aynı paraya 5 tane alarm alırım emin olun hırsız o 5 tane alarmı iptal edene kadar senin 1 Abusunu çok daha kısa sürede etkisiz hale getirir. Olmadı lastiği söker senin Abus lastikte görevini yapmaya devam eder.Ancak çoklu kilitte en azından ortalık bir karışır, hırsız uğraşmamayı tercih eder.

Vallahi arkadaşlar inanın karar veremedim yav :) herkes farklı birşey söyledi aklıma takıldı hepsi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------

aynen öyle :)

ama gerçekten bir çelişkideyim o 4 kilit çıkarken zaten yazlık yerdeyiz birinle uğraşırken biri ötecek sonra tüm komşular ayakta zaten bide şöyle birşey var arkadaş yazmış saolsun ama eğer biz kilit açarken algılamıyorsa zaten hırsızında farklı birşey yapacağı yok oda kendi çapında açmaya çalışacak ses çıkarmadan hatta bizden bile nazik davranır diye tahmin ediyorum benim aklımdaki şey şu an 1 adet abus 7000 rs1 bir tane en kalınından ağaca bağlamak için zincir bir tanede 70 tl lik falan urban disk kilitlerden öteki lastiğe 500 tl gibi patlar bana ama en azından aklım kalmaz şu an düşüncem öyle sizce bu düşüncem mantıklı mı ?

istanbul da mısın bilmiyorum ama

okmeydanı nda feyizoğlu var ordan geçen gün disk kilidi aldım çokda güzel çalışıyor 70 lira filandı galiba markasını unuttum yedek pilli bişey

motorun üzerine oturunca ötmüyor ama motoru sallayınca önce bi uyarı veriyo sallantı devam ederse yanında durulmuyo sesten

senin dediğinde doğru ama birde o 5 kiliti sabah çıkarırken zor olucak birini açarken biri ötücek falan aklıma o takıldı şimdi ama mantıklı mı mantıklı ona lafım yok. aslında en iyi 1 abus alıcaksın bir tane de sağlamından bir kilit arkayada ucuzlardan disk kilit takacaksın 3 tane koruma ile sapasağlam..

çalınmasından iyidir zaten 4 kilidi şahsen ben 1 dk de açıyorum yani çok fazla zaman almıyor. Bir zaman sonra alışıyorsunuz zaten. Kilitleri takarken birbirine temas etmediği sürece çıkarırken ötmüyor tabi bodoslama dalmazsanız :mrgreen:

Abus rs 7000 kullanıyorum gayet memnunum sağlamca yapmışlar. iced spreye karşı dayanıklı, 3d hareket algılayıcı var. Her türlü harekette viyaklamaya başlıyor. başka marka kullanmadığım için sesini kıyaslayamayacağım.

Rs1 bende kullaniyorum gayet memnunum. 350 tlye almistim hepsiburadadan. Youtube de motorcu abinin inceleme videosu da var. Hirsizin kirabilecegini sanmiyorum tek caresi kamyona yuklemek. Avm de falan biraktigimda kafam motorda kalmiyor.

Rs1 bende kullaniyorum gayet memnunum. 350 tlye almistim hepsiburadadan. Youtube de motorcu abinin inceleme videosu da var. Hirsizin kirabilecegini sanmiyorum tek caresi kamyona yuklemek. Avm de falan biraktigimda kafam motorda kalmiyor.

Hocam sizdeki abus 7000 rs1 di galiba sesi nasıl acaba ?

sandığın gibi değil hocam abusu devre dışı bırakman için lastiği sökeceksin ama 10 dakikada lastiği sökene kadar alarm sesini ne yapacaksın,şunu söyleyeyim abusun sesini sakızla falan kesemezsin ses içten geliyor tek çarasi su dolu kovaya atmak,,,senin ucuz alarmı levyeyi tak kastır 3 saniye sürmez elinde,sonra su dolu şişeye at alarm sesi bitsin,ama abusu nasıl susturucan

5 tane ucuz dandik kilidi gün boyu defalarca söküp takmayı gerçekten gözün kesiyormu bilmem ama en kralı bile 1 hafta zor dayanır ondan sonra ya takmaz yada bitane idare eder der ve sonrası gelir,burda okuruz motorum çalındı diye

en güzeli paraya bidefa kıy ve abus al,gün boyu sadece onu kullan gece ucuzlardanda takviye yaparsın

Aynen 7000 rs1 detecto olarak geciyor. Sesi yanlis hatirlamiyorsam 110 db idi ben 3. Katta oturuyorum bayagi duyuluyor caydirici yani.

birşey daha soracağım. bunların rs1 i var rs3 ü var biri daha ucuz onlar arasındaki fark ne acaba ve yabancı sitelerden sipariş eden varmı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar