ALARMLI DİSK KİLİT TAVSİYELERİNİZ...

Arkadaslar herkese merhaba. Motosikletim ybr 125 ve sezonda açıldı maşallah hırsızların işleride iyi bu nedenle biraz önlem almak istedim ve alarmlı disk kilitlerinin en korkutucu ve ses nedeni ile caydırıcı olacagında karar kildim. Tabi sizlerde tavsiyelerinizi yazabilirsiniz. Şimdi abus diye bi marka var 425 tl onunkiler bu fiyat gercekten pahalı internette baska kilitlerde var 50-70 tl civarları onlarda alarmlı disk kiliti peki haraketleri iyi algılayabilirlermi sesleri iyimi sağlamlarmı abus tan ne farkları var ögrenmek isterim ama tecrubem yok bu konularda. Bana bilgi verirsenix cok mutlu olurum.Siz hangileri kullaniyorsunuz ve mevnunmusunuz simdiden sagolun İyi forumlar :)

Ben URBAN Marka Kullanıyorum memnunum iyi algılıyor kendimde deniyorum ara sıra iyi idare eder ABUS Kadar olmasada güven veriyor

Para sıkıntın yoksa ABUS al, hassasiyet olarak başarılı. O kadar vermek istemiyorum diyorsan MTS al, 48 TL gibi bir şeydi sanırım. ABUS kadar hassas değil ama gerek malzeme kalitesi gerek ses seviyesi olarak başarılı. Hoparlörü falan iç kısma yapmışlar, bence önemli. Tabii bütün bunlar caydırıcı, bence motoru koyduğun yer çok önemli, kapalı garaj falan yoksa, aydınlık, ayak üstü bir yer+branda+şans+dua :pale:

0028473_abus-8077-grant-detecto-x-plus-dsk-kld-sari.jpeg

En iyisi bu diye biliyorum. Abus granit serisi 8077 alarmlı disk kilidi.

Abus bana çok pahali kaciyor arkadaslar algilamasi iyi ve fiyatıda uygun birşeyler istiyorum varmı bir bildiğiniz

Abus bana çok pahali kaciyor arkadaslar algilamasi iyi ve fiyatıda uygun birşeyler istiyorum varmı bir bildiğiniz

Çok pahalı ancak kırılmaz ve kesilmez olduğundan öyle. Granit olup Abus'un bu serisinde yapılan dayanıklılık, kesilme, kırılma, esneme, ısıtma ve soğutma dayanıklıklarına baktınız mı? 50-70 tl lik kilitlerle arasında fark bundan kaynaklanıyor.

Ama pahalı haklısınız...

Çok pahalı ancak kırılmaz ve kesilmez olduğundan öyle. Granit olup Abus'un bu serisinde yapılan dayanıklılık, kesilme, kırılma, esneme, ısıtma ve soğutma dayanıklıklarına baktınız mı? 50-70 tl lik kilitlerle arasında fark bundan kaynaklanıyor.

Ama pahalı haklısınız...
Bu urban olanlar nasildir acaba varmi bir bilginiz

Bu urban olanlar nasildir acaba varmi bir bilginiz

Urban olanlar hakkında bilgim yok malesef. Konu hırsızlık olunca kasko ve iyi kilit şart. Tabi sizi anlıyorum mesela ben cbf 150 için ne kilit nede kasko yaptırmadım. 5000 liralık motor zaten 600 kilit, 700 trafik sigortası 1500 kasko zaten motor parası. Ha çalınmış ha bunlara harcamışım diyordum mantıklıydı.

Ama nc alınca motor ve aksesuarlar 35 binleri geçiyor. Seve seve olmasada bi şekilde mecburen elden geleni yapmak zorunda kalınıyor. Başka seçenek yok. Ya çalacaklar kaybedeceğiz, yada 6 yılda sigortaya ödeyeceğiz. Biri yasal diğeri illegal. Her türlü öpecekler bundan kaçış zaten yok. Sigorta kilit derken aslında hırsızlık kaybını baştan kabul edip taksite bölüyoruz azlında. Saçma sapan mantıksızlık, tam bir paradoks. Üstelik acı ama gerçek!

gerçek koruma istiyorsanız abus 8077 başkası yalan,hele 60-80 tl lik disk kilitleri hırsızlar gördüğü anda kıçlarıyla gülüp 3 saniyede kırıp motorun olduğu yere bırakıp motoru götürüyorlarki o kilit size ibret olsun anlamında

bir defa alacaksın ömür boyu kullanacaksın abus 8077 bu işin zirvesi,hırsız uzaktan bakınca kilidin ne mal olduğunu anlıyor,çünkü adamın işi o haberiniz olsun,,abus 8077 görünce gülmeyi düşünmeden başka hedefe yöneliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------

URBAN http://www.motosikletaksesuarlari.com/Urban-982K10-Alarmli-Disk-Kilidi_9034.html?gclid=CMu_tumJsM0CFdUy0wodfagMTQ AL COK HASSAS YAPMISLAR kaskı uzerıne koyunca bıle otuyor

2 Sekilde kullaniliyosun ALARMLI-ALARMSIZ OLARAK
senin o kilidi 3 saniyede tekerinin yanına koyarım haberin olsun,,malzemesi bildiğin tutya sağlam bir levyeyi arasına sok kastır kilit elinde bilgin olsun,,ha sesi kesmek kırdıktan sonra çok kolay su dolu şişenin içine at iş bitsin,zaten hırsız hazırlıklı geziyor

Son düzenleme:
gerçek koruma istiyorsanız abus 8077 başkası yalan,hele 60-80 tl lik disk kilitleri hırsızlar gördüğü anda kıçlarıyla gülüp 3 saniyede kırıp motorun olduğu yere bırakıp motoru götürüyorlarki o kilit size ibret olsun anlamında

bir defa alacaksın ömür boyu kullanacaksın abus 8077 bu işin zirvesi,hırsız uzaktan bakınca kilidin ne mal olduğunu anlıyor,çünkü adamın işi o haberiniz olsun,,abus 8077 görünce gülmeyi düşünmeden başka hedefe yöneliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------

senin o kilidi 3 saniyede tekerinin yanına koyarım haberin olsun,,malzemesi bildiğin tutya sağlam bir levyeyi arasına sok kastır kilit elinde bilgin olsun,,ha sesi kesmek kırdıktan sonra çok kolay su dolu şişenin içine at iş bitsin,zaten hırsız hazırlıklı geziyor

Kesinlikle katılıyorum almışken sağlam kaliteli sisteme sahip bir şey alın.

Şu diske takılabilirse kesilmesi baya zor ben bisikletimde kullanıyorum yalnız 1.5 kilogram diske zarar verirse bilemem.Btwin 700 u.

Kesinlikle katılıyorum almışken sağlam kaliteli sisteme sahip bir şey alın.
valla ben paraya hanımın zoruyla kıyıp 8077 aldım 1.5 yıl önce,,alırken çok canımı çok acıttı ulan dedim 600 tl verilirmi ama şimdi iyiki bunu aldım diyorum,,bazen at hırsızlarının olduğu istanbuldaki malum mahalleye gitmek zorunda kalıyorum,motoru kitlediğimde abus kilidi gören,sotolarda bekleşen at hırsızı kılıklı kişilerin bakışlarını görmenizi isterdim

bigün hiç unutmam biri yanıma gelip vayyy abus ha demişti,,hiç tanımam mikrop kılıklı bişeydi

Son düzenleme:
benim gibi yapın 4 adet alın 2 öne 2 arkaya takın ohh mis. Mts kullanıyorum bu arada gayet memnunum. toplam 200 tl maliyeti var. anahtarları ve kilitleri boyamanız da ya da bir şekilde işaretlemenizde fayda olacaktır zira 4 tanesi öterse hoş şeyler olmaz :mrgreen:

benim gibi yapın 4 adet alın 2 öne 2 arkaya takın ohh mis. Mts kullanıyorum bu arada gayet memnunum. toplam 200 tl maliyeti var. anahtarları ve kilitleri boyamanız da ya da bir şekilde işaretlemenizde fayda olacaktır zira 4 tanesi öterse hoş şeyler olmaz :mrgreen:

200 daha koy abus alırsın be :D az daha koy ybr al gibi oldu

200 daha koy abus alırsın be :D az daha koy ybr al gibi oldu

baya caydırıcı oluyor 3 sene önce pcx varken sulanmış biri 1 tanesini sökmeye çalışmış ama becerememiş zaten alarmların hepsi birden ötmeye başlayınca paniklemiş kaçmış. Görüntüleri vardı bulabilirsem arşivden koyarım :mrgreen:

Caydırıcı olması için motosikletin karenaj kısmına GPS logosuda yapıştırılabilir. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:10 ----------

baya caydırıcı oluyor 3 sene önce pcx varken sulanmış biri 1 tanesini sökmeye çalışmış ama becerememiş zaten alarmların hepsi birden ötmeye başlayınca paniklemiş kaçmış. Görüntüleri vardı bulabilirsem arşivden koyarım :mrgreen:

Bu çok mantıklı ve müsait olduğumda bende en azından arka diskede bir abus takmayı düşünüyorum. 4 tane olsa hırsız hangisiyle uğraşacak :) işte bir minibüse atıp götürme olayı var. Allahtan motor 220 kg 2 kişi bile zor kaldırır :queen:

Hocam 1 tane abus alın en iyisi 2 tanede normal birşeyler alın 1ini öne 2 sini arkaya takarsınız süper caydırıcı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar