Çok teşekkür ederim sağolun.Kazasiz uzun sürüsler dilerim.
Hayırlı olsun biladerim,
Ben de beğendim motorunu
Kaskın büyük gibi geldi
Kazasız belasız
Kaskına taş değmez inşallah
Hayırlı olsun tekerine taş değmesi. kask güzel seçim olmuş herkese tavsiyemdir. Yalnız o soba borusunu değiştir hocam![]()
Teşekkür ederim.Yukarıda bahsetmiştim yarın sigorta,plaka,ruhsat yaptıracağımdan param kalmayacak pek o yüzden şimdilik idare etmek zorundayım.Bir daha ki ay kalan eksiklerimi tamamlayacağım.Malum öğrenci halimle hepsini bir anda yapabilmem olanaksız.Hayırlı olsun kazasız sürüşler. Yanlız tişört ile binip dizlik takmak pek manidar olmamış.
Teşekkür ederim.Little scramblerHayrlı ugurlu olsun yeni motorunuz
Elemterefiş Kemgözlereşiş.Çok hoş bir görüntüsü var :cat:
Bilmem servise sorman gerekecek galiba. Eski eksozun yine dursun garantiye götürürken eskiyi takarsın :mrgreen:Teşekkür ederim.Kask fiyatına göre güzel bir kask.Egzoz'u değişince garantiden çıkmaz mı ?
Şimdi öncelikle eksik olan ekipmanı tamamlayım egzoz'u sonra değişirimBilmem servise sorman gerekecek galiba. Eski eksozun yine dursun garantiye götürürken eskiyi takarsın :mrgreen:
Bilgi almıştım zaten,parça sıkıntısı çekeceğimide pek zannetmiyorum fabriaksı zaten izmir de illa ki eksikleri vardır ama ben pişman değilim.Keşke almadan bilgi alsaydın forumda motor hakkında madem almışsın şimdi onu bunu bırak ders çalış gec netin başına viraj Nasıl alınır frenleme Nasıl Yapılır vs... Sonra yola çık denemeler yap![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun hocam gerçekten dikkat çeken bi motor , tekerin düz bassın :thumleft:
Her insanın motor hayalini gördüğüm zaman bile mutlu oluyorum bir kardeşimiz daha katıldı aramıza diye..Hoşgeldin kardeşim ekipmansız binmemen ümidiyle..Tekerin düz bassın..
Çok güzel, hayırlı olsun, kazasız belasız..
Hayirli ugurlu olsun cok şirin hoş bir motor.
Çok teşekkür ederim.Evet rengi çok güzel fakat mat olduğu için çizilmeye hassas gibi duruyor.Plakasını daha bugün çıkarttığım için gezmeye yeni yeni başlicam.Atarım artık resimleriBenim bajajın egzozun son susturucu kısmına çok benziyor egzozlar.:bounce:
Motorunuz hayırlı olsun güle güle km yap.:rendeer:
Fakat rengi acayip güzel askeri araç gibi duruyor makina.:queen:
Jantlar da durum tam tersi olmuş pek yakışmamış. :farao:
Bol bol resim at gezerken
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Teşekkür ederim.Shark raw modelini çok beğeniyorum.Bi sonraki kaskım büyük ihtimalle o olacak.Hayırlı olsun. Yanlız kask konusunda daha önce belki yazan olmuştur okumadım hepsin, size motorla çok iyi gidecek bir kask var Shark Raw modeli yada çene koruması yetersiz diyorsanız vancore da olabilir, çoklu birşey isterseniz expolore-r ı da öneririm.
Teşekkür ederim.Zaten çok dikkat çekiyor.Pek tanınmış bi model olmadığı için bütün herkes dönüp bakıyor.Özellikle kuryeleroha yolda görünce çok beğenmiştim bu motoru, hayırlısı olsun![]()