Arkadaşlar düşünmediğiniz bir şey var yalnız. Arabasıyla gelen biri mesela kart çektirmeye gitti ve uzun süre durdu diyelim. Pompacı onun arabasına binip arabayı kenara çekemiyorsa bizim de özel mülkümüz olan motosikletimiz'i ÇEKEMEZ.
Katılıyorum.
Bu düşünceyi yani ödeme yapılacaksa, benzin doldurma işlemi esnasında yapilirsa hemen hallolabiliyor. Pompaci daha doldurma islemini tamamlamadan motorun basinda olabiliyorsun. Ancak benzini doldururken, başında bekleyip motoru kenara çekip de ödeme yapabilirsin. Bence çok sorun değil ..
Beni kıl eden ben eldivenlerimi giyerken usul usul burnunu sokan araçlara tilt oluyorum. Eldiveni giymeden kenara alıp hemen , eldiveni giyip hazırlanıp öyle çıktığımda olur. Ya da el ile issaret edip bir dk diyerek, hazırlanıp uzaklastigimmda..
Bazı anlayışlara hasıl insan sayisi az maalesef .. nabza gore serbet vermek her zaman olayın gidişatını değiştirir.
Babacigim postahanede fatura ödeyecek. Sırada ayakta bekliyor. Geleli 10 dk olmuş , amcanın biri oturuyor bankta , oturdu oturdu sonra dedi ki " heey sen benim sirama gecmissin " adamda yaşlı

)
Babam da dedi ki, " amca ayıp ediyorsun ya, ben sen ayakta fazla duramiyosun diye senin yerini tutuyorum,gel sen boyle"
Adamdaki kızgın surat gitti mulayimlesti." Geç evladım sen " dedi.
Olay bence bundan ibaret. Kasmaya ne gerek var.
Pompaci motorunuzu cekmis, benim de hiç hosuma gitmezdi ki... avm otoparkında motorumu çektikleri zaman cayır cayır kavga ettim... sonra düşündüm ki ne gerek vardı elimi ayağımı titretmeye , kenara cekip sakinlesmeye

)) ::facepalm::
( benim motoru cekip jip koymuslar yerine )
keşke deseydim ki.. " abi bu motor benim malim benden izinsiz yerini degistirdiginde başına su işler gelebilir ve sen bundan sorumlu olursun . Herkes benim kadar anlayışlı çıkmayabilir. Haberin olsun etme bir daha " ya da daha pozitif şeyler...
eger ki motora zarar gelmis olsaydi, ha o zaman isler değişirdi.
Belki günün birinde daha birbirine tahammullu saygılı insanlar oluruz. Insanlar bizim sinirlarimiza , haklarimiza , bize ait olana saygı duymayı öğrenirler.
Yazılan kötü yorumlara da takmayin. O an ki ruh hali kötüdür. Paylaştığınız için sağolun