çok biliyosun ....... deseydin kekolara
ay şu boşluğu doldururken çok eğlendim.
çok biliyosun ....... deseydin kekolara
Senin motorun sen ve üstündeki herşey sigortalı o shelle girdiğiniz anda. Ayrıca düşüncesiz davranıp motoru çekmeden lavobaya gitme! Senin yuzunden onlarca kişi sırada beklemek zorunda değil!Bugün Sile'ye gelmeden hemen önce sag tarafta olan Shell'e ugradim. Benzin aldiktan sonra lavaboya girdim. Cikista baktim motorum yok. Pompaci ileriye almis. Araba gelecekmis. Ben de bir guzel hasladim benden izinsiz motoruma dokundugu icin. Ardindan lastik basinclarimi kontrol ederken baska bir calisan montun motosiklet parasi diye seslendi nefret dolu bir suratla..
Gercekten reklamlardaki gibi "meshur" hizmetleri ve müsteri memnuniyeti var. Kalite budur. Böyle devam...
Sizin gibileri kime nereye şikayet edicez merak ediyorum. Motor düşmemiş cizilmemis ne olmuş kenara çekildiyse.ya aslında bunlara şikayette falan bulunsak bir işe yaramaz mı acaba. koskoca shell yani
Ne kadar yanlış düşünüyonuz motoru ileri aldıysa NE olmuş yani, diğer arkadaş sendende bi bahşiş istediyse ne olmuş konusma şekline bak Adam plakan olmadığı için sana yakıt vermeyebilirdide, fakat ondaki hata sana sormadan para üstünü alması isteseymiş daha uygun olurmuş
...bizim zar zor aldiginiz motorlara izinsiz kimse dokunamax
Ya şunun için konu açmaya üşenmedin miPompacı haklı benzinini aldıysan çek kenara istersen kamp kur kim sana ne diyecek.
Benzin alıyom diye aldığın yeri dakikalarca işgal edecek Hakkı'n yok kimse senin keyfini beklemek zorunda değil, otobüse binince koltuklar doluyken şöföre ben parasını verdim oturarak gidecem diyebiliyonmu
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
Adamsın en güzel cevap sanki milyonluk aracına hasar vermişler övünerek söylüyor bide Adamı haşladım diye o Adamında sesi çıkmadıysa bilsinki ekmeğinin peşindedir, motorlu arkadasın yaptığı biz motorlular olarak bize yakışmaz kendini yukarda görmiceksin
Bilader sen ne yazdığının farkındamısın yoksa Benmi yanlış okudum, motorumu İleri almış Pompacı "araba gelecekmiş" demiş bende haşladım yazmışsın açtığın başlıkta Adamın sana ters bi konuşmasını belirtmemişsin bu olaydan sonra ters bi konusma olmuş buraya kadar normal Adama diklenmene gerek yok yani benim düşüncem ve yorum yazan birçok kişi böyle düşünüyor. Anlaşılan o ki sen hala haklı oldugunu savunuyorsun onada diyecek bişeyim yokEkmeginde olan neden oraya cektin sorusuna duzgun cevap verir. Anlayis gosteririm. Ters ters konusursa hak edene hakkini veririm. Bunun kendini yukarda gormeyle bir ilgisi yok. Motorcu olmaylada ilgisi yok. Bilmem anlatabildim mi?
Bilader sen ne yazdığının farkındamısın yoksa Benmi yanlış okudum, motorumu İleri almış Pompacı "araba gelecekmiş" demiş bende haşladım yazmışsın açtığın başlıkta Adamın sana ters bi konuşmasını belirtmemişsin bu olaydan sonra ters bi konusma olmuş buraya kadar normal Adama diklenmene gerek yok yani benim düşüncem ve yorum yazan birçok kişi böyle düşünüyor. Anlaşılan o ki sen hala haklı oldugunu savunuyorsun onada diyecek bişeyim yok
Yanlış şeyi savunuyorsun. 2 yıl kredisini ödediğim 20 bin tl lik (kendimden örnek verdiğim için öyle söylüyorum motorum 1000tl etsede aynı olay) taşıtıma benden izinsiz kimse dokunamaz. Yerim arabasını pompacısını az yapmış arkadaş. Araba gelicekse gelsin ya bekler 2 dakika yada kocaman istasyonda yer mi yok sapına kadar haklı arkadaş.
2dakika bekler diye birşey yok benzinin aldıysan kenara çekiceksin ne demek yer işgal etmek adamda işini yapıyor
Gayet var bizde olmayabilir, sizde görmemiş olabilirsiniz ' anlayış 'olmadığı anlamına gelmez, Avrupada bir ülkeye gitme fırsatı edinirseniz kafa yapınız değişir, bu yorumlar yüzünden asla gelişemiyoruz biz milletçe