Hiç R1'le Motor Sürmeyi öğrenen Varmi? Yoksa, Ilk Ben Miyim Merak Ediyorum. Deneyimli R1 Sürücülerinin Bu Konudaki Fikrini Duymak Isterim.
allah'a Emanet Biniyorum.
Doğru Valla, Haklisiniz. öncelikle S.a. Hepinize!
Ben Sizin Gibi Motorrrrccccu Değilim.
Bugüne Kadar Arabaciydik, Ama Sizin Bildiğiniz, O Motorlari Sikiştiranlardan Değil!
öyle Motorsiklet Sitesi Mitesi Bilmezdim, Ilk Defa Bu Forumlara Birşey Yaziyorum, Ksra Bakmayin.
Iyi Dileklerde Bulunan Arkadaşlara Da Teşekkürler!
Bu Arada Yaklaşik 1 Yildir Biniyorum R1' E, şükür Bişey Yok.
hem, ölümden Korksaydik Motora Binmezdik!!!! allah'a Emanet Biniyorum.
Doğru Valla, Haklisiniz. öncelikle S.a. Hepinize!
Ben Sizin Gibi Motorrrrccccu Değilim.
Bugüne Kadar Arabaciydik, Ama Sizin Bildiğiniz, O Motorlari Sikiştiranlardan Değil!
öyle Motorsiklet Sitesi Mitesi Bilmezdim, Ilk Defa Bu Forumlara Birşey Yaziyorum, Ksra Bakmayin.
Iyi Dileklerde Bulunan Arkadaşlara Da Teşekkürler!
Bu Arada Yaklaşik 1 Yildir Biniyorum R1' E, şükür Bişey Yok.
hem, ölümden Korksaydik Motora Binmezdik!!!! allah'a Emanet Biniyorum.
R1 konusunda uzman değilim ama. Bu tip motorlarla başlayıp 4 kolluyla, şanslıysa tekerlekli sandalyeyle devam eden insanları duyuyoruz. Ne kadar doğrudur bilinmez.
Bu arada hoşgelgin
bende hayabusa alayım haftada bir kullanayım üstelik korka korka kullanayım sonra 10 yıllık hayabusacıyım diyeyim. olur mu? bu ona benzemiş. hangi r1 bilmiyorum. bende bundan önce 150lik r1 vardı ve ciddi anlamda bana fazla olduğuna karar verdim. neden 1000? 600 yetmiyor mu? neden yetmiyor?
600lük bir motorun 3sn civarındaki 0-100ü ve 10 saniyelik 0-200 hızlanması az geliyor diyen varsa eyvallah. ama ben buna inanmıyorum.(bazılarına cidden yetmiyor onlara lafım yok)
ayrıca dikkat nereye kadar? madem dikkat edince oluyor sorun kaza yapanlara neden yapmışlar. bunlar sakin kullanılacak makineler değil. sakin kullanacaksanız neden race alıyorsunuz? adı üstünde zaten. daha ne?