İlk Motorumu Aldım :) (Resimli)

Koruma demiri taktırmak istiyorum , servise mi gitmem gerekiyor ?
Yoksa özel yapacak bi yer mi bulmam lazım ?

Koruma demiri taktırmak istiyorum , servise mi gitmem gerekiyor ?
Yoksa özel yapacak bi yer mi bulmam lazım ?

Özel bi yer bulsan daha uyguna olur. Sahibinden.com a bakabilirsin. Ordaki üreticilere ulaşıp senin motoruna uygun varsa veya yaptırabilirisn.
Ama servisine de bi sor tabi

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Maşallah acayip afilli bir görütüsü var. Özellikle lastiklere hasta oldum.
Güle güle kazasız belasız kullan kardeşim.

Hayırlı uğurlu olsun ... Kazasız belasız kullanman dileğiyle :cat:

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.Çok sevimli bir motor.Ben de Çiğli'deyim,motorun bakımlarını,İstasyonaltı Motorcu Refik'de yaptırırım.Refik ve oğulları düzgün adamlardır,aklında bulunsun.

hayırlı uğurlu olsun. Yazdıklarını keyifle okudum ve ilk motor aldığım zamanları hatırladım ve güldüm :)

Moderatör
Güzel, tatlı şirin motosiklet. Hayırlı olsun :rendeer:

Çok şirin bir makine, kazasız belasız keyifli sürüşler.

Hayırlı olsun onurhan kazasız belasız sürüşler dilerim tercihini crazy den yana kullanmanda ayrıca sevindirdi :) çok ilgi çektiği doğrudur :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın su motorun güzelligini cg tipi egzoz bozuyor ama neyse ön tarafınada bi koyu renk özel koruma demiri takılsa hoş dururdu

Mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.Çok sevimli bir motor.Ben de Çiğli'deyim,motorun bakımlarını,İstasyonaltı Motorcu Refik'de yaptırırım.Refik ve oğulları düzgün adamlardır,aklında bulunsun.

Teşekkür ederim.Bende zaten Motorcu Refik'in olduğu sokakta oturuyorum.Hemen 3 apartman solundayım.Tanıyorum onları iyi insanlar.Yalnız oraya gelen kişilerden pek memnun değilim açıkcası gece gündüz egzoz bağırtıp duruyolar :)

Hayırlı olsun biladerim,
Ben de beğendim motorunu
Kaskın büyük gibi geldi
Kazasız belasız
Kaskına taş değmez inşallah

Çorum İl Temsilcisi
Hayırlı olsun tekerine taş değmesi. kask güzel seçim olmuş herkese tavsiyemdir. Yalnız o soba borusunu değiştir hocam :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun kazasız sürüşler. Yanlız tişört ile binip dizlik takmak pek manidar olmamış.

hayırlı olsun kardeşim ama o motoran sana çok sıkıntı çıkartıcak :( yani belki çıkarmaz bilemem ama benim kulanan arkadasım satmak durumunda kalmıştı yedek parça servis ağı yok diye

kardeşim ben siyahını 3 aydır kullanıyorm bikere tık demedi , bu motor ufak ve zorlanacak motor degil arkadasın belliki vurmuş kırbacı vurmus kırbacı :) bence temiz bakıldıgında uzun yıllar kullanılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar