İlk Motorumu Aldım :) (Resimli)

Hocam tişörtü çıkar klasik bişe giy motor rengine uyumlu ol :) hayırlı olsun allah kaza bela vermesin dikkatli git kendini bırak önce arkandakileri düşün öyle yola çık

Üstümde ki tişört gayet uydu bence :) Amin.Çok teşekkür ederim.
hayırlı olsun kardeşim ama o motoran sana çok sıkıntı çıkartıcak :( yani belki çıkarmaz bilemem ama benim kulanan arkadasım satmak durumunda kalmıştı yedek parça servis ağı yok diye

Motorandan kastınız genel olarak bu markadan sanırım.Bu motorun kullanıcılarından ufak tefek şikayetler dışında pek bir şey duymadım.Hayırlısı olsun her şey nasip kısmet.Bakalım zaman ne gösterecek.

Hayırlı olsun. Motoran'ın fabrikası İzmir'de, parça sorun olmaz. Naylonları da çıkart seleye bir şey olmaz, merak etme.

Hayırlı olsun. Kullanırken sevenlerini ve sevdiklerini düşün...kimseyi üzme hayat yaşamaya değer...

Hayırlı olsun. Resimlerde çok farklı ve güzel duruyor motor umarım arıza problem de çıkarmaz ve uzun kimler boyunca kazasiz belasız kullanirsin. Bende motor alabilmek için yaklaşık 1.5 senelik bir bekleme planı yaptım ve su anda daha 7. Aydayım. Insallah ocak subat gibi alacagkm. Senjn ruh halini iyi anliyorum ve tebrik eidyorum

Şu anda dünyanın en güzel motoru o. İlk motorun. ilk heyecan.
Kazasız belasız...
Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanırsın umarım güzel motormuş :)

B ehliyet tarihi Nisan 2004
A2 ehliyet tarihi Eylül 2004
İlk motor alım tarihi Mart 2014.

Üni'yi bitir, iş bul, askerliği yap, evden ayrıl, motor al.

Benim gibi 10 yıl beklemediğin için şanslısın. Gençliğe kapılma, düzgün sür ki uzun yıllar keyif alasın. Kazasız, belasız, cezasız.

hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermez inşallah çok tatlı duruyor

Tam asker motoru. SOL SAAAAA... :cherry:

Hayırlı uğurlu olsun şekil duruyor maşallah...

Hayırlı olsun. Motoran'ın fabrikası İzmir'de, parça sorun olmaz. Naylonları da çıkart seleye bir şey olmaz, merak etme.

Evet fabrikası çiğlide bende çiğlideyim.Fabrikasının uzaklığı bana 10 km falan.Naylonları çıkarttım zaten o fotoğraflar motor geldikten 10 dakika sonra çekmiştim.

Hayırlı olsun. Kullanırken sevenlerini ve sevdiklerini düşün...kimseyi üzme hayat yaşamaya değer...
Teşekkür ederim.Dikkatli kullanmaya özen göstericem zaten acemiyim :)

hayırlı uğurlu olsun çok farklı duruyor
Teşekkür ederim.

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Teşekkür ederim.

hayırlı. Allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin.
Amin cümlemize.Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun. Resimlerde çok farklı ve güzel duruyor motor umarım arıza problem de çıkarmaz ve uzun kimler boyunca kazasiz belasız kullanirsin. Bende motor alabilmek için yaklaşık 1.5 senelik bir bekleme planı yaptım ve su anda daha 7. Aydayım.İnşallah ocak subat gibi alacagkm. Senjn ruh halini iyi anliyorum ve tebrik eidyorum
Beklerken zaman çok yavaş geçiyor ama aldıktan sonra nasıl geçti bu 2 sene diye hayret ediyorsun :)Teşekkür ederim temennilerin için.

Şu anda dünyanın en güzel motoru o. İlk motorun. ilk heyecan.
Kazasız belasız...
Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim.Gerçektende şuan gözüm başka bir motor görmüyor.Heyecanı daha tam olarak atamadım :)Bakalım 1 seneye neler değişecek :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanırsın umarım güzel motormuş :)
Teşekkür ederim.

çok şekermiş motor cidden :) hayırlı olsunnnn :)
Çok teşekkür ederim.Ufak,tefek,sevimli birşey işte :)

B ehliyet tarihi Nisan 2004
A2 ehliyet tarihi Eylül 2004
İlk motor alım tarihi Mart 2014.

Üni'yi bitir, iş bul, askerliği yap, evden ayrıl, motor al.

Benim gibi 10 yıl beklemediğin için şanslısın. Gençliğe kapılma, düzgün sür ki uzun yıllar keyif alasın. Kazasız, belasız, cezasız.
Hey maşallah beterin beteri vardır derler ya çok doğru bi söz.10 yıl iyi beklemişsiniz.10 yıl bekleyipte motora kavuşmak çok farklı bi duygudur herhalde.

Hayırlı olsun güle güle eskit ,kazasız belasız inşallah
Teşekkür ederim.

hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermez inşallah çok tatlı duruyor
Teşekkür ederim.
hayırlı olsun..
neden bu kadar kucuk bu?
Hocam adı üstünde zaten mini bıke :) Boyum 1.75 bir sıkıntı çekmedim.Ama daha uzun olanlar sıkıntı yaşayabilir belki bilmiyorum.
Tam asker motoru. SOL SAAAAA... :cherry:

Hayırlı uğurlu olsun şekil duruyor maşallah...

Teşekkür ederim.Bende o görüntüsünden dolayı çok sevdim zaten :)

Ben de kullanicisiyim,ilk iş butun vidalarini sıkılastırın,en cok yasayacaginiz sorun bu olcak,benim 5.gun ayak müşürü gevsemisti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar