çok acil motor alacağım benim için bakarmısınız

arkadaşlar istanbul anadolu yakasında nınja 300e kapora yatırdım yarın ya da dıger gun almaya gelıcem fakat soyle bı durum var nınjada hasar kaydının olduğunu bilerek aldım ama cok tedirginim 1600kmde sahibi ilk sahibinin arabayla kazasından sonra arabanın hasar kaydınıda motora yazdıklarını soyledı sadece krenajlarının değiştiğini motorda yada şasede hıcbır sıkıntı yok dedi fakat yinede içimde bi korku var lutfen bir arkadışımız vakti var ise benim için su anda gidip bakabilirmi numara yazarsanız hemen whatsaptan dönüş yaparım şimdiden cok saolun..

Ekspertiz yaptırmadan almayın. Daha sonra canınız yanacağına kaporanız yansın.

Yok canım, bu mesaj ciddi olamaz, mutlaka bir espri taşıyordur, ama acaba ne?

Hasar kaydi olmasi çok büyük bir sorun teşkil etmez,piyasadaki 2012alti motorların %75inde de kaportada değişenler olmuştur hasar kaydi olan servisinde değişmiş demektir.Şaside,gidonda veya blokta sorun yoksa düzgün bir şekilde granajlar yerinde duruyorsa sorun olmaz.Ama görmediğin motorada kapora birakilmaz.

ya abilerim ben konuyu motora bakarmısınız diye açtım herkez eleştiride bulunmuş ıstanbuldan uzak oldugum ıcın kacırmak ıstemedıgım ıcın 150 lıra kapora verdım bır kısı yardımcı olup motora baksa bende ona gore emın olmak ıstıyorum

Yuh yani ? O zaman en ufak bi kaza yaptığımız aracı direk çöpe atalım ?

konuya uzak olduğun için söylüyorum.
O arkadaşın motoru elektrik arızası dolayısıyla 2 yıldır yatıyor acısı olduğu içinde isyanda artniyet yok. kötü bir hasarlı araç denk gelmiş ve işin içinden çıkamamış

Hayırlı olsun. Almaya gittiğinde ekpert işini halledersin, olmazsa 150 lira zararın olur. sıkıntı yapma o kadar.

görmediğin motora kapora mı verdin?

genişlikte sınır tanımıyonuz valla.

bu ulkede profesorler bile dolandırılıyor. sonra sasırıyoruz nasıl olur diye. iste boyle boyle.

bir tane usta bul göster bence. arkadaşın dediği gibi 3 gün sonra canın yanacağına kaporan yansın

çok sakat iş yapıyosun aldıgın motor da kawasaki yani 1000 liradan baslıyo parca fiyatları insallah sorun cıkarmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar