ismo61 selam,
Serviste bulunan hondanın yağı tam sentetik bir yağ değil. Bu nedenle kullanmanı tavsiye etmem. Tam sentetik olmayan yağ özellikle 10w30 ince bir yağ olduğundan özellikle yaz aylarında eksilmeye neden olacaktır. Bunun yerine tam sentetik 10w40 ya da 10w50 tam sentetik yaplarıda kullanmanı tavsiye etmiyorum bu durumdada yağ kalın olduğundan motorun çalışması az da olsa sarsıntılı olacaktır. Tam sentetik olarak 10w30 da önerebileceğim yağ çeşitleri iphone ve motul markalarının performans motorları için ürettiği 10w30 yağlardır. Özellikle motul un 7100 model 10w30 performans motorları için üretilen yağı çok kalitelidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
Selamlar,
Sıfır alacağım aracın teslim tarihi yaklaştığından tricolor cbr 650f motorsikletimi çok makul bir fiyata çektim. Bu fiyat çok kısa bir süre için geçerlidir. Performans egzozlu ya da orjinal egzozlu şekilde fiyat verebilirim. Motorsikletime güveniyorum. Dilediğiniz servise ve ustaya gösterebilirsiniz.Bu fiyata bu temizlikte bulmak imkansız 9 aylık motor ve sıfırından 7 bin TL uyguna veriyorum. Bu süre zarfında satamazsam kullanmaya devam edeceğim. Ciddi alıcı arkadaşlar ilanda ki telefon numarasından beni arayarak bilgi alabilirler.
Sahibinden İlan No:289712538
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2015-orjinal-temiz-cbr-650f-tricolor-289712538/detay
Yine bilginizmi var yoksa fikrinizmi? Sozume binayen bilgisizlikle bir yorum yapmissiniz, tam sentetik yaglar elbette iyidir,ancak 650f icin elzem degildir. Tam sentetik yagin omru daha kisa oldugu gibi, ucuculuk orani daha fazladir, soylediginizin tam aksine tam sentetik yag, yarim sentetik yagdan daha cabuk eksilir. Daha cabuk incelir ve daha akiskandir.
Hondanin kullandigi yarim sentetik yag ile sizin kullanacaginiz en iyisiy 300V factory arasinda zerre fark olmaz, agir yaris kosullari olmadigi surece, sadece daha fazla para odeyip daha kisa omurlu bir yag koymus olursunuz.
arkadaşlar moturu ayın 26 sı gibi alıyorum... google da baktım ama sağlıklı egzoz seçenekleri bulamadım... 2. el de olur egzoz bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
CB650f için Akrapovicin 11 serisini aldım Motovento'dan. Ayrıca Katalitik konvertör de almanız gerekiyor üstünde gelmiyor bilginiz olsun.
Ürünü kaça aldınız,montajını siz mi yaptınız kısaca bilgi verebilir misiniz ?
Arkadaşlar 650 f e vites göstergesi takan yada taktıran varmı ? vites göstergesi takarsam garantisini bozuyormu acaba
Motorun bakımı harbiden zor hava filtresi nin değişimi bizi baya zorlamıştıgecen 24000 bakima gittim. bujileri degisti gobekler catladi. bujileri bulana kadar sokulmeyen yer kalmadi. sonra hepsini geri takmak ayri cilginlik. 60000 bakimda falan ne yapacagiz hic bilmiyorum.
egsozla ilgili dusunceler surekli degisiyor. en son vazgecmistim. simdi tekrar dusunmeye basladim. orijinal akrapovic dusunuyorum. su 4500tl civari olan.
Selam arkadaşlar,
3 günlük cbr650f kullanıcısıyım yaklaşık son 30 sayfanın tüm yorumlarını okudum ve üye olmaya karar verdim
Daha önceden Nc700s ve bmw f650gs sahibiydim.
Anladığım kadarı ile yorumların bir kaçında egolar bir kaçında tecrübeler ağır basmış.
Sanıyorum buradan kimse para kazanmıyor o yüzden çok keskin ve kırıcı şekilde yorum yapmanın manası olmadığını düşünüyorum.
Cbr650f e gelince parasını hak etmediği ile ilgili durum biraz farklı çünkü motorun asıl bedeli neredeyse satış fiyatının yarısı(19.776TL)üzerine vergiler geldiğinde 35 lik oluyor.
Benim bir kaç sorum olacak gören ve bilen arkadaşlar yardımcı olur ise sevinirim.
soru 1.Otomatik(buton ile basıldığında) katlanır plakalık yaptıran yada nerede yapıldığını bilen varmı?
soru 2.Egzoz araborusu satan yada yaptıran kullanıcılar var mı?
soru 3.Sıfır alan arkadaşlar kaç km den sonra yakıt normale dönüyor?
Tşk
Saygılar..
Selam arkadaşlar,
3 günlük cbr650f kullanıcısıyım yaklaşık son 30 sayfanın tüm yorumlarını okudum ve üye olmaya karar verdim
Daha önceden Nc700s ve bmw f650gs sahibiydim.
Anladığım kadarı ile yorumların bir kaçında egolar bir kaçında tecrübeler ağır basmış.
Sanıyorum buradan kimse para kazanmıyor o yüzden çok keskin ve kırıcı şekilde yorum yapmanın manası olmadığını düşünüyorum.
Cbr650f e gelince parasını hak etmediği ile ilgili durum biraz farklı çünkü motorun asıl bedeli neredeyse satış fiyatının yarısı(19.776TL)üzerine vergiler geldiğinde 35 lik oluyor.
Benim bir kaç sorum olacak gören ve bilen arkadaşlar yardımcı olur ise sevinirim.
soru 1.Otomatik(buton ile basıldığında) katlanır plakalık yaptıran yada nerede yapıldığını bilen varmı?
soru 2.Egzoz araborusu satan yada yaptıran kullanıcılar var mı?
soru 3.Sıfır alan arkadaşlar kaç km den sonra yakıt normale dönüyor?
Tşk
Saygılar..